14.10.09

satu perkataan 'TENSION'

salam...dear all..
lamee kot ta online..!
busy2
mcm2 hal
minggu paling bz lepas raya..
3 presentation sekali gus
final project yg berjalan dgn lancar
alhamdulillah aku da buat yang terbaek..
sumpah aku TENSION..!!
JGN TANYE KENAPE..
HANYA AKU YANG TAW..!
APE MASALAH PUN AKU TA TAW AH..
mood aku na balik SEREMBAN lepas tension..
lagi bape minggu je pun na final,
tapi aku punye mood haprak siak..!adoii..cm nih ha..?
dapat lak aku kantoi sem ni
mati kot aku kene repeate..
ahhhh tension siak
:(
Tuhan na duga aku ke...?
aku da bela cm napecah pale
how come result test aku banyak tuh jer.....??
ah tensi..!
wahai rakyat India
Selamat Beraya :)
to miss gaya : Happy Depavali :)

4 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

uuuuuuuu..
chill2..
just make sure the coming exam do the best la..
aku pon..exam 2 mggu je agy..
haha
wish me luck..

p.i.n.a.t. said...

chill sis!
xmo tensi2..
same ar kite,final ag 2 mgu..hehe~
good luck!

zazaw said...

kesengalateserlah : haha ko SPM..macm oke lagi..aku ni ha ta lulus kene tendang cm tade belas kasihaaannnnn huhu

zazaw said...

pinat : huhu sis..
mmg tensi bha..
isk