11.7.12

pernah tak?


assalamualaikum.

siapa pernah pergi pakaian hari-hari tu? insyaALLAH kalau orang biasa macam aku mesti pernah pergi :)

tau kan tagline dia orang apa? "selamat daaataaanggg" kalau kau masuk lepas tu beribu-ribu orang pekerja dalam tu duk sahut menyahut "selaaamattt datanggg tangg tangg tangg" kelakar benar aku rasa.

bila kau keluar pulak "terima kasihhh daaataaaggg lagii" yang lain pulak menyahut "sihhhh tanggg laaagii" double triple kelakar kahkahkah.

nak jadi cerita, hari Sabtu hari tu, tetiba nak jadi nakal sikit. sikit je. aku masuk kedai pakaian hari-hari tu, maka keluarlah slogan kata tu. lepas tu aku keluar balik. lepas tu aku masuk balik. lepas tu aku keluar balik. lepas tu aku masuk balik. HAHAHAHAHAHAHAHA. saja je nak test dia orang. 

sampailah ada sorang mamat ni tegur. pekerja situ rasanya "kejap masuk kejap keluar" HAHAHAHAHAHA aku senyum jer lah wkwkwkwkwwkwkwk lepas tu gelak lekah lekah. pehh tabik ah dekat dia orang. sanggup tu ha cakap banyak kali. apa tak penat kering tekak keeeee? kalau aku mesti nak milo ais sebagai habuan nyaaaaaaaa

lepas ni aku nekad nak cakap dekat bos, kalau customer datang dekat office buat macam Pakaian Hari-Hari buat tu lah. mungkin bila buat macam tu, tak ada lah aku kena PUKIMAK dengan customer. terdiam aku sepuluh minit dek terkejut. kejam gila orang tu sebab mem PUKI MAK kan nya aku. heh

okay bai :)

5 comments:

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

mereka mmg mesra pelanggan gituu..hihi

Miss Anisah said...

Dulu anisah dan cik housemate suka ajuk diorang cakap selamat datang dan terima kasih tu..

Macam seronok lak.. Hahaha

Suhami Ahmad said...

Puk*m**??...o maiiiiii godddd!

Botak said...

ko buat gitu eh., dalam hati diorang dah berbakul-bakul sumpah seranah., bukannya diorang nak sangat cakap benda tu kalau tak disuruh..

syakey said...

ramah macam tu la bagus, org yg sombong tak jadi nak somobong. ;D