16.10.12

ILOVEYOU


assalamualaikum. cubaan menulis blog yang keberapa kali pun tak terkira. asal dah type satu ayat. tiba-tiba rasa 'eh kena BACKSPACE ni, tak kena dah ni. nanti kalau tulis, orang kata mula lah tu Zazaw nak menunjuk nunjuk kebahagian kesedihan dia' ah sekarang blog bukan medan untuk aku tulis apa apa apa dan apa apa macam dulu dulu lagi dah. KEHKEHKEH. pernah tak rasa macam ni?

sedar tak sedar dah nak sampai satu tahun dah rupanya aku kerja kat M***S ni. WOW sangat dari seorang gadis yang blur blur ayam sentiasa loading tak kena tempat berubah menjadi seorang gadis yang komited terhadap kerja. sampaikan dulu lecturer aku cakap 'macam mana lah Zayyani nak kerja nanti ni' punya lah risau dia orang dengan sikap ayam ayam kambing kambing aku ni. KAHKAHKAH. see sekarang macam mana? walaupun hari tu termenangis sikit sebab kena sergah dengan customer. KAHKAHKAHKAH lagi !

oh dan tiada apa yang mengembirakan hati ini, bila family pergi Convo aku nanti. mula-mula risau juga, sapa lah yang nak pergi ni nanti. apa ketidak nya tarikh sangat tak cun. masa hari bekerja. last-last KakMimi kata nanti dia pergi bawa Nenek, PnMilah, MakLong dan semua semua tu. walaupun masa tu bos dia dari US datang. oh terima kasih sangat-sangat. yey ! gembira.

yahooooo gembira dia rasa macam budak dua tahun dapat gula-gula. sangat tak terkata. Walaupun Mak Abah tak dapat tengok, dan rasa hari yang akan buat aku dan mereka merasa bangga naik atas pentas tu, tapi jauh dalam sudut hati aku, aku tahu Mak Abah mesti kegembira dengan kejayaan aku walaupun hanya sebagai pemegang Diploma. oh Diploma je ke? oh kesaaahh? HAHAHAHAHA. eh sukahati. janji dah nak grad. KEHKEHKEHKEH


dan dan dan paling tak sabar. bila nak dating dengan g8 tersayang. yaAllah rindu nya dekat mereka. dekat kawan-kawan. pakwe pakwe. makwe makwe. ah dengan semua orang lah senang cerita. darling g8, will meet you soon. yehh soon. verryyyy soon. oh tak sabar nya 29 & 30 Oktober 2012 ni. ah tak sabar nak gomol-gomol. buahahahahahahahahahah :D

tajuk tu motif sangat kot. ah lantak lah. memang lah ILOVEYOU pun. haah ILOVEYOU dekat semua orang.

oh SELAMAT HARI BEGRADUASI BUAT SEMUA PELAJAR DARI KOLEJ PROFESIONAL MARA SELURUH MALAYSIA. dan teristimewa untuk KOLEJ PROFESIONAL MARA BANDAR MELAKA.

6 comments:

aliza zeke said...

adikkkkkkk congrats yer dah nk convo! akk pun dip jer gak..haha


azalia hjsalleh said...

nanti jgn lupa post gambar konvo awak eyh =)

auny aizie said...

love you too :* tahniah untuk kita semua. Yayyyyyyyyyyyyyy !

iKhRam said...

tahniah zazaw..
jgn rasa rendah hati, peluang utk sambung pembelajaran ada di mana2..

semoga komited dgn kerja sekarang..

dan, ... kalau jumpa tu
tegur2 la yer.. hehehe...

eqbalzack said...

Salam,
Abg eq blogwalking petang jumaat ni...simple blog...nice!

-eqbalzack-

amy syahirah said...

Dah konvo, tahniah!! :)