2.7.15

Ramadhan 1436 H

assalamualaikum semua. setahun korang, setahun tak update blog. KAH KAH KAH. mana kawan-kawan blogger yang lain? macam dah tak lewat lagi kan nak cakap Selamat Berpuasa dekat semua? baiklah, selamat berpuasa semua orang. semoga ibadah kita diterima olehNya :) apa KPI Ramadhan tahun ni? hehehe. oh nak cakap Selamat Hari Raya dekat semua. Eh? awal benar tak. HAHAHAHAHAHAHAHA :p

masih sama macam dulu-dulu kala, keh keh keh. kerja yang menyeronokkan walaupun kadang-kadang rasa nak terbalikkan juga pc office tu, kawan-kawan yang macam makin lama makin kelakar. eh korang tau tak korang dah umur lanjut? jangan nak kelakar sangat kot? kah kah kah. keluarga dan bakal keluarga yang pun boleh tahan kelakar dari hari ke hari jugak hahahaha dan terima kasih dekat awak jugak sebab tabah nak kena layan perangai budak ni sampai bila-bila kot? tak menyesal eh? heh ;p dan awak yang dah khatam baca blog ni dari awal sampai akhir tu laa. power betul awak F, baca cerita merapu budak mengada-ngada ni. 

baiklah, macam-macam benda jadi setahun ni. tak tau nak cakap macam mana, tapi memang macam-macam yang jadi. bahagia ada, sedih ada semua ada.harapnya bahagia tu sampai bila-bila lah kan? InshaALLAH sampai bila bila kan? eh tak tau lah nak cakap apa dah semoga tahun yang akan datang baik-baik saja lah kan. semoga apa yang tengah rancang ni dipermudahkan. amin. amin eh ada sapa-sapa nak post kad kahwen kad aku tak? tahun lepas sampai lah ke tengah tahun ni macam berlumba-lumba je yang kahwen? rilek-rilek lah kann.... hahahahhaha


motif sangat letak gambar ni dah kenapa tah? hahahahahahaha. byeeeeeeeee



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)