27.2.10

cuti :)

salam.dear all. cuti itu heaven..!!
at home now ,
semalam tgk Niang Rapik,
for me tak takot, tapi kLaka + gelabah n tah lah.
laen orang, laen pandangan.
tgk wif minoy and shinte,
sampai uma kul 10, mandi2 jap,
amek lepy then gerak p uma shinte.
thx to minoy for the mnyak kereta + tiket wayang bha^^
rutin hidop aku cuti nih,
esement, makan, tidor, movie,esement, study, makan, tido,movee, hang out, esement,tido,online, movee, esemant, study,esement, study tido dan balik Melaka pada Ahad depan...
aku tak der mood nak balik Melaka.
for me Melaka very2 the suck..!
lau hati hancor mmg cakap cm ni lah an..?
hang out ngn minoy, shinte & capix g besh dari ngadap muke sial kau kt Kolej...
grrrrrrr...
tolong lah lambat kan masa..!
pleaseeee :(

1 comment:

azaliahjsalleh said...

best la dpt tgk wyg
lya x de masa lg nie