22.2.10

cerita pasal kahwen :)

salam..dear all :) finally beliau berdua dah disatukan atas nama cinta, dengan sekali lafaz mereka dah dsahkan jadi husband and wife..cayalahhhh..so kau orang layan jer la gambar eh, cakap panjang pun tak siok, ni jer yang aku sempat edit, almaklumlah aku ni studnet yang berkaliber (: masa itu sentiasa tak cukup hahahahahahaha



ni kat umah mak long aku, kau gk kolam ikan tuh, hasil titik peluh mereka anak beranak membina eh :)

haizzz sabar la bang, kak, malam ader lagiiii :D
auuu romantik siottt..bile zaman lah aku nih


auuuu romantik siot..bile zaman laa aku kene cium cm nih hahahaha


-candid by me-

oh keh finish..! kelas dah habis doe
tak sabar nak balik nogori
10 hari cuti taw.!
memang heaven lah kan..?
hahaha
tak sabar nak jumpe nenek
babai :)

1 comment: