9.2.10

jum kahwen nak :)

salam.
.dear all..
OMG lagi bp hari je ni ha nak dapat abg ipar :)
hahaha gile gelabah doh,
14.2.2010 kakak I kahwen..
wah mesti sangat seronok,
cucu pertama yg kahwen dalam family sebelah arwah mak aku.
mesti meriah. kau orang dapat bayangkan kan tak,
kami ni ha, tak der la buat kat hotel ke hape ke, just buat kat kampung jer, kami an orang kampung (:
nanti hari jumaat tiket 1.30 dari MC,
aku balik ngn Azie, alaaa yang budak Sarawak tuh,
kau faham tak, naek jer cuti ni nanti kan..
aku ade due test
1. Management
2. Economic
siott an..? cm ner la aku nak study..? haiizzzz
lepas tuh,
kt 'MAKNUSIA' tuh
dengar neh
" aku ni dah besar, tak perlu kot marah2"
" aku tau ko pandai, tak perlu kot nak berlagak"
" aku tau ko tuh boleh la dikatekan comel, tapi tak perlu kot nak bangga2"
"one word, aku tak suke lah ngn kau"
okaiii babai :)
semoga aku diberi kesabaran layan kerenah kau la yeh ..