14.7.10

ragam junior aku

salam.. dear all :) saya lah mesin urut OGAWA yang bergerak. disebabkan BELANDA kalah. aku kene urut jaja selama 7 hari 7 malam :( HAHA. sekarang ni, aku dah mule dgn bisness topap. alhamdulillah, sambutan menggalakkan :) terima kaseh kat akak raihan, encik hanafiah yang banyak membantu. terima kaseh kepada si pembeli :) huuuuuuuu. oke junior kau org oke..? junior aku. oke2 saje.. aku ni bukan nak menyebok pasal junior, nak jaga tepi kaen junior, sampai tepi kain aku pun bercapuk kene soflan kan, HAHA. tapi, kalau boleh senyum tu kan satu sedekah hadek-hadek..? yer tak..? dulu batch kami kene hentam dgn senior teruk kot, so kali ni, cube lah kau wahai adek2. bersenyum, berbahasa dgn hakak-hakak kau ni. tak per lah, may b baru lagi kot. tapi takan lu org, sampai tak kenal mane satu senior, mane satu junior kotttttttttttttt.......????? orentasi same-same pulak tuh...!!!!!!!! ade ker dengan gaya kerek tahap ape tah, sorang junior tuh tanye kami ni macam hadek2 die. hailah kalau pun kau tua bape bulan pun dari aku, senyuman satu sedekah, hormat emnghormati sesama insan kan bagus..? puas lah aku ni ha, yang suka tersenyum, senyum dorang balik. dorang. HARAM nak senyum kat aku balik. behave la sistah, brother..!!!!

4 comments:

Khairul Azmi said...

junior oke je...
tapi kata org kalau nak suh org hormat kt kita kita kena hormat kt org tu dulu...
ha...cuba u senyum kat diorang dulu,,,kalau diorang buat derk je..kau baling je ngn kasut...
haha~

tan TEN ton :D said...

isks isks.
buli la junior tue balik macam mane kakten buli korang! haha eh eh kakten baik kan? ala kalau die tanak senyum korg perli2 jer. contoh nye ;

jaja : zazaw oh zazaw senyumm sikit!

zazaw : nie haaa aku senyum :))

aunie : aku pon tgh senyummm nii!

jaja : laaa snang jer, ingat susah!

HAHAHAHA, yg pasti junior tue mesti b'paling arah tgk korg okay!

good luck!

hehe, rindu nye :(

zazaw said...

khairul : HAHA. takan lah aku nak baling anak org dengan kasotttttttt kotttt...??????

zazaw said...

kak ten : yehhh rindu akak jugak..!!! dorang perangai macam ape tah kak, yang oke. tuh oke lah kak ten. dapat yang tak oke. mcm haram jerrrrrrr