28.9.10

kau nak saman aku ? nak naek court sangat ? jom lah . tak yah riak !

salam. dear all (:
nak sangat naik court ? nak sangat saman aku?
jomm .. try me lah ..
hal kocik nak besarkan ! bodoh gile !
kawankawan , terima kasih sebab kau ada :)
sumpah serabot .
aku gelak , at the same time aku nak nangis !
damn lah .
memang tadi aku serabot gile babi punye serabot .
thx to Pijan ,
sebab same-same handle problem .
thx jugak , ko tak tinggalkan aku sorangsorang handle problem ni .
sumpah kau baik .
aku terharu .
thx jugak kat Acap yang sungguhsungguh tadi ,
thx kat roomate , pal , letc law .
huuu terharu sebab ade yang concern with my big big big big proble
m . *sigh*
memang perangai dia macam grrrrrr .
sampai tak taw nak describe bertapa busuk nyer hati die macam tahi ape jer .
even letc law aku pun kate .
itu manusia jenis yang grrrrr .
cerita die saaaangattt panjang , dipendekkan .
aku buat design baju untuk group mentor kat college aku ,
then tutaptuptaptuptap die salah print .
so maka tercancel lah kan ?
dah tratangtangtang salah syarikat tuh sebab salah print .
so duit tuh aku yang punya lah kan ?
sebab bukan salah aku .
tapi salah dia .
salah print kan ?
then die kate kene tambah rm110 lagi tok teruskan proses wat baju .
Watdefak? salah die kan ?
aku pertikaikan .
dipenddekan cita lagi i got my money back RM110 .
terima kasih tuhan :)
then die call aku
kate aku biadab ?
watdefak? bile mase aku biadap ?
aku just kate
"em . a . em . a "
mungkin dia berasa panas ? HAHA
untung aku jawab kan ?
then die kate
" kalau ko amek design baju tuh , i'll sue you . kite jumpe kat court"
what the ......???
sial kan ? woy ,
design tuh aku punya gai !
aku just suruh die touch up sikit jer .
tupun suruh tambah warna .
nih sesuka hati kate design die .
die kate lagi
" kalau ___ tau ko guna design tuh , jumpa kat court . ____ dah wat design baju tuh untuk hantar trademark company_____"
babiiiiiiiiiiiiii kan kate-kate die ?
dua kali die kate cm tuh .
grrrrrrr tension aku .
spoil mood aku setengah hari kat kolej betul lah .
perangai manusia curi hak orang .
hah ? nak sangat naik court .
try me lah .
fyi aku belajar LAW .
sekali lagi ulang LAW .
tadi da bincang ngn letc LAW .
die kate go on . isk !
macam saitan lah perangai JANTAN tuh !
sungguh !

so ape pandangan kau orang . ape yang perlu aku buat ???
grrrr

16 comments:

tan TEN ton :D said...

siapa yg serupa org tiada akal itu? sabar ye zazaw. org salah mmg macam tuh. over acting jer lebey pada hal 0! dah dah smile :)

Anonymous said...

fight for this love..
erhhh!!
fight for ur right!!

aunyNAA said...

ish. babey btul. BAWAK AKU JUMPA MANGKUK TU. Kita main tumbuk2 ngn aku. mesti best. silap2 tumbuk kena tempat lain mau mampuss! tak guna tak guna.

atok said...

kalo mng kat court sile kongsi duit ngan atok okay ahha jk

Cik Akma said...

tp kalau boleh settle elok2 ye dear. bncng slow2 dgn pihak tu :)

zazaw said...

kak aten : huh ! org itu memang tiada akal yang kuat

smile :))

zazaw said...

anonymous : errr yup . i'll
pray for me :)

zazaw said...

auny : aku pun terase nak maen sepak terajang ngan die juga :) jommmm

zazaw said...

atok : cehh tak ade moral support sungguh (: oke nanti zazaw belanje atok ap yang atok mau

zazaw said...

sys akma : hmmm kalau dah pihak tu tak mau bincang , nak at cm ner

Bro Framestone said...

waduh panas panas

susah cam nie kan.. bro pun klu wat design mmg bro design sendiri n susah nk share soft copy kat org lain

pe2 pun jgn terlalu ikut amarah tue... kamu leh cakap die babi... tp cam mne pulak pandangan org yg bace blog kamu

rindu... dah lame xlepak blog nie

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

hakimCoMel said...

Bapak la ko ne
zazaw beran keraa benar
aku sokong kau
yo...yo....yo....

zazaw said...

Bro framestone ; thx lawat blog zazaw ;) ingat tak sudi dah . Haha .

Yep tau toh . . .hati tengah marah . Sume kua .

zazaw said...

hakim ; thx yea sokong aku ;)

kerangRebus said...

sape yg macam shiuttt je tu?meh ak tolong pijakkan pewot die..! =_-

zazaw said...

kerang rebus : silee lah tolng aku pijakkan . aku tak berdayaaa HAHA