30.9.10

jaja makan piranha ? iyekk !!

salam .
dear all :)
ni hao ma ?
terima kasih tuhan .
keadaan saya di upgrade bertambah tiptop :)
mintak mahap di atas perkataan kasar dalam n3 yang lepas :)
semalam punya semalam ,
pergi makan shopping .
then makan kat food court tesco .
then makan punya makan .
jaja datang dan bawak sejenis ikan yang
sedang berenang atas nasi putih dia .
dalam hati aku
"macam piranha"
ngeeeee
aku teruskan perjalanan makan nasi aku :)
then aku dah habis makan ,
aku menyakat jaja yg tak habis makan lagi tuuuu...
alaa alaaa nak buat die mrning sicknessss jap :)

aku : jaja ikan kau macam piranha...
auny : aku baru nak kata cm tu
jaja : eiiii jangan lah .

kesimpulanyya ikan kau.
rupa macam piranha. yek ! jijik .
bile teringat cerita piranha .
aku geli .
HAHA aku pun ala-ala loya morning sickness .
sampai berair mata . gelak dan nak muntah .
HAHAHA . then .
jaja tanpa sebarang hint .
dia mencampakkan ikan piranha dekat aku .
tetapi sasaran terkeluar dari jala pinggan aku . HAHA .
ni kau tengok gambar piranha aka ikan talapia hitam :)

lepas dah gelak kuatkuat
macam org gilla
dan berlawan gelak dengan abaaangg askar kat food court ,
teruskan operasi soppingggg .
memang . memang .
kami soppiggggg mengalahkan elauan 500 juta :) HAHA .
surga makanan memanggil sayup sayup nama kami :)



penat . memang penat .
seronok pun ada . HAHA .
lepas penat . katil memanggil .
terimaa kasih incik Gam & Wan S yang jempottt kami
.

Jasaaamuuuu dikenang . sekarang bilik tinggal bape orang je sebab dorang g KASUMA . semoga kamu semua menang . esok kelas sunyi kot . sebab Acap , Amie tak ade . HAHA . ramai tak ade . madamm tak yah buat kelas lah ye . sesuka hati kau je zazaw !

4 comments:

aunyNAA said...

mana cerita kakak waja ? HAHA

zazaw said...

tak mau citeeeee

hamzah ian said...

gua ingtkan mkn btl tadi.. hahahaha

zazaw said...

hamzah : gilee ape nak makan betul ?? gile dohhhh