2.10.10

berhempas dan memulas untuk esement , test

salam . dear all :)
ni hao ma ?
sungguh lah memulas perot ,
berpeluh ketiak ,
berpeluh dahi wat assigment ni hah !
lawak pun ade jugak .
minggu depan macam sardin lah .
pack gila ! hari ni keje tergelak , sedeh , tergelak .
HAHA thx to kepada yang dari pagi sampai ke petang datang bawak makanan :)
rezeki dari langit ;) alhamdulillah .
esemen AGAMA , LAW, ECO , COMM .
test MANDARIN , LAW , AGAMA meleret-leret .
tak menahan semua due date minggu depan :)
ngeeee comel kan ?
menggelaaabahhhhh ni hah !
berikan aku ruang untung sedottttttt oxygen :D
tapi saya sentiasa cool :) hailah .
nak tau tak ??
ade lah umat-umat tuh , perangai macam ape je ,
kesian kat aku . dah lah aku ni stok homesick .
sebulan gai . sebulan tak balik Nogori .
uwwaaaa :( Ema aku love kau sangat-sangat .
tiba-tiba aku saaayannng ema :D sedeh tau aku ,
bile die balik Nogori without ajak aku .
tot die ngn kawan die ,
tapi upe-upenye 'kawan' die tuh pun kawan aku jugak .
bercinta upa nyeee
haih . macam ni lah kan ?
tak ajak aku balik :((((((((
merajok !!
sampai gilee hati !
what ever lah john !

eh he call me TOT
she call me TOT
they call me TOT
comel kan ?
my new nick name
ceh belahhhh
name manje geligeli gile
HAHA

4 comments:

simatasempit said...

esement itu standard la...
tapi, susah! :|

zazaw said...

Heh , tahu tak ape ;) aku rase mcm ape jek

zazaw said...

Heh , tahu tak ape ;) aku rase mcm ape jek

aunyNAA said...

joukie
TOT tu name singkatan ek ? yg penuh ape ? hahaha