19.10.10

bagaikan tak cukup tanah untuk esement & final :/

salam. dear all .
ni hao ma ? HAHA .
okeyyyy terima kasih daun keladi .
horeeyyy , legaaa quiz & test Mandarin da selesaiii....
syukur gile .
padat otak aku ngn bahase cina ni .
aku sangat lah terasa penatnya .
bagaikan kaki dan tangan tak cukup .
dengan nak tulis ni ,
taip ni . kalaulah boleh nak jer buat kerja dalam serentak ??
belah kiri menulis , belah kanan menaip ?
dengan nak final nyer lagi .
cube tanye sikit .
zazaw dah study belum ?
HAH ! Haaarrammm jadah !
tak study pun doe :/
busy gile dengan esement .
ini lah kalau wat sume keje last minit ?
kan . kan. kan dah gile sebentar :)
dengan keadaan tekak yang
tak berapa nak elok ni.
sakit gile bile telan aieliyo oke.
rase macam .. adoi . tak taw nak cakap cm ner . tapi sakit.
aku malas lah nak layan-layan sakit nih .
kang berderetderet lama nya
Final nak dekat dah ni :(
adoiii..
tibetibe nak cuti ..
boleh tak??
HAHAHA
gedik

oke . dia dah balik :))))))
tahniah kak ji . untunguntung dapat jadi letc jaja kat KPM ni :)
grrr esement oh esement

7 comments:

azaliahjsalleh said...

gud luck jugeeeee

atok said...

relax suda hehe

StghawBeghy MokMok said...

gud luck final!
chaiyok!

zazaw said...

Lya ; HAHAH. Thx oke

zazaw said...

atok ; amboi. amboi . Ni dah tak tak bole relax dah.

zazaw said...

atok ; amboi. amboi . Ni dah tak tak bole relax dah.

zazaw said...

mokmok ; Hahah! Terima kasih yaa