23.11.10

alhamdulillah . baby girl :))))

salam .
dear all .
alhamdulillah .
kak ji dah selamat bersalin.
semalam hari Isnin . 23/11/2010
baby girl .
kegembiraan seluruh alam . HAHA .
semua muka riang gembira sebab dapat anak buah .
nenek dah jadi oyang .
mak long&paklong dah jadi tokwan .
cik lah dah jadi nenek .
pakngah dah jadi atok !
wahahaha .
best rupanya dapat anak buah *gayat . HAHA .
die sangat comel . sangat comel . rambut lebat . hidung mancung . pipi comey .
aduhhh baby .
cik ja rase macam nak cubit2 jer pipi awak .
eh aku dah jadi cik jaaa lah .. *gelabah gileee aku .
HAHA . almaklumlah 1st time dapat anak buah :)
exited sikit .
jangan salahkan ibu mengandongg . HAHA
nanti aku upload pic baby banyakbanyak eh .
adoii .
dah seronok nak lepak ngn baby .
kene pulak balik Melaka hari ni .
tapi takper . aku rase happy sebab bila
baby lahir . cik ja die ade kat Hospital samasama ngn die.
okay la tuh kan :)
kalau aku kat Melaka , masa baby lahir
mahu aku berdesup 1 saat g hospital
ahahaha :D
haiseeyy mannn ...
tuntutan aku sebagai seorang yang bergelar pelajar .
ade pulak exam ni hah .
aduhaiiiii . serabot betol . aagagagagaga .
tiket tak beli laaaggggiiii .
redah jer lah kang .
kalaukalau ade tiket .
ade lah . kalau tak ade .
kite senyum ramairamai kt terminal .
boleyyyyyyyyyyyy????
ke ade yang nak offer hantar aku ??
lalalalaalalalalalalalala

dia senyap .
senyap dan senyap .
aku pun senyap .
senyap dan senyap :/

9 comments:

ANATI SOKI said...

yeay!!! baby baru!

Azmi said...

weh...
semalam 22 la...ari ni baru 23 hb...
mana satu ni??/aku fenim2

Azmi said...

anyway congrat utk kau sb dah jadi aunty

azaliahjsalleh said...

auwwwwww mesti chumel omel =)

hamzah ian said...

wa.. upload gmbr wei.. hehe.. gua lak eksited

zazaw said...

anati : yey !! dia sangat comel :)

zazaw said...

azmi : HAHA . aku tersilap lah tuh ..... 22hb dia laher

zazaw said...

lya : by right . die memang comel :)

zazaw said...

hamzah : HAHA . oke2 nanti wa upload banyak2