27.11.10

cuti sem ni , aku nak jadi seorang yang sangat penyanyang lah :)

salam. dear all .
ni hao ma ?
bosan ouh duk umah .
nak kahwen tak ade org mau .
kalau kahwen tak lah bosan sangat kot .
blinkblink :) okay .
aku dah mengambil keputusan .
yang aku nak jadi seorang yang penyanyang cuti sem nih .
fine .
beforebefore nih pun .
aku penyanyang jugak . tapi kali ni .
macam mahu meningkatkan tahap kepenyayangan aku nih lagi .
mana tahu .
dengan sifat yang baru ni .
ada lelaki yang terpikat pulak kan .
ada pulak bakal mak mertua berator nak buat aku jadi menantu dia ker ?
sape tahu ? auw !!
bertuah lah kau zazaw :D
niat di hati den .
den nak bolo kurokuro .
ekau tahu tak kurokuro tu apo .
ni dio tapi ado gak dapek tontangan dari pihak atasan .
then pihak atasan tu kate .
'why not kau bela iguana je'

iguana ?
mak ai . bapak geli doh.
dah la sepisis cm memerang ni je
isk bikin wa geli .
dulu kat sekolah dah lah kene sakat ngn Capix .
mengigil2 satu badan .
ni ade hati nak nak bela iguana ?
mamposs kene gelak jeeee laaaa kannn . HAHA .
PnMilah tengah gila exited nak bela ikan koi.
aku ni nak bela rabbit .
PnMilah kata berak rabbit busokkkkk .
nak bela hamster punn ,PnMilah kataaa busuk .
kang makan dek kucing je..
nak belaaa kucing .
aku tak berapa nak cinta ngn kucing .
so amik keputusan nak bela KuraKura jer :) .
isk tak sabar nak tunggu dak UM habis exam .
sebab nanti kak mi nak bawak aku g PetStore kat Seremban .
yey !!
gile jijik aku menggelintit cm budakbudak dapat isekerem :)


eh baby darwisya
dah pandai senyum
kat cik ja dia lah :DDDDDD

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cool la zazaw bela kekuree
hee
selamat bercuti

zazaw said...

HAHA . tak sabar nak g beli :))

cik fatin said...

zaw..jgn naik cuti nt mreka jd arwah da la tau...hahha..
by da way it a good idea...mcm teringin jugak la..haha

zazaw said...

kakakaka .
harap tak kak ten..
eh . moh2..
jum kite bele reramai

ANATI SOKI said...

bela tokke! boleh kaya ooowh

zazaw said...

HAHA . iyer ker boleh kayoo ???

Anonymous said...

bela kura-kura lah zazaw

zazaw said...

HAHA . nanti nak g bela laa nih :)))

Heidi Shafiq said...

bela la ikan.. ikan pun mcm kucing.. suke dimanja.. cume xleh pegang je la.. emm.. bela aku nak? ko bleh pgg aku.. tp xleh lebih2.. hehehe.. :P

zazaw said...

ikan . PnMilah yang jaga .
ikann mahal .
malas aku .
ahh
jage ko wat pe.
wek abis borehhhh
HAHA

auny ngehngeh :D said...

i l ove iguana. it looks like you, zazaw

zazaw said...

auni . ehem . ehemm