29.11.10

roti naan , ayam tandoori . sedapppp nyeeeee

salam .
dear all .
ni hao ma ? HAHA .
aduhaiii tekak mengidam nak makan roti naan & ayam tandoori .
eh . tapii aku tak mengandunggg okay .
ni nama nya kegedikkan tekak . HAHA .
harap maklum ! adoiii mesti sedapp kan .
dapat makan mende tuh . yummy .
kecurrr air liur den .
naseb tak meleleh je .
apeape pun ,
Paiz kate ,
nanti dia nak bawak makan kat kedai mamak belakang Hospital Columbia .
alah yang kat Seremban Dua tu hah .
aku pun tak taw ,
tapii lepas STPM habiss lah baru dapat makan.
.aku mendoakan .
cepattlahhh STPM habisssss.
dah tak sabar nak makan bende tuuu dah .
ajak izzati gak .
for sure , zati on .
kau kan kaki lantak zati ?
aku pun tak taw
mana duduk letaknya kedainya .
aku ni . nama jer Nogori maliii .
tapi failed mamak kat N9 nih . HAHA .
yang aku taww mamak Wazerr ngn Azhar jer :))
tapii hari tuh ,
kak mimi pun ajak makan gak ayam tandoori ni. okay . takper .
nanti kitee pergi makann ramairamai . HAHA .
abang husaini kata ,
kalau kat Melaka .
sedap pekena roti naan ngn ayam tandoori kat Mapleyy Subaidah Mitc .
okay memang aku pergi pulak kan ?
tak macam jauh sangat pulak kan ?
aku ni pun ,
setakat pergi Subaidah kat depan KPM tu je .
dapat pulak ade roti naan ngn ayam tandori kat sane ? HAHA .
karang adee lagiii pulak yang bertambah jeles tengok Amir Mamak Handsome tuh ,
serve kite orang . kahkahkah .
pelik aku .
dengan Amir tuh pun nak jeles menjelessss . isk .
tak sabar nak makan bende tuh .
sabar zazaw .. sabarrrrr
* gambar bersumberkan Uncle Google :)

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sedapnyeee
perut dah lapar niii

zazaw said...

kak nis .. jumm g makan ..

Azmi said...

subaidah kat mitc tu maha macam pistol la doe...
baik kau makan kat kedai ayub bistro depan mydin mitc tu

zazaw said...

azmi : yerr ker ??
aku tak penah makan kat situ g doe .
tapi subaidah tuh serve org tiptop an
nanti aku g teraii makan

hasliezzayanty. said...

aku baru mkn kemarin zaw . naan cheese ngn tandoori . sedap doe :)

zazaw said...

yanty : cet . tak guna . mana adil !

Amirah Yusof said...

terliur nengok gambir tue haa...bak sikit..

zazaw said...

amirah : HAHA . mai lah amek (:

Cik Akma said...

mak haihhh laparr kot tgk ahahah~

mie said...

lapo plak nak mkn ayam tandoori ni..
ehehee

Rahimah Ramlan said...

ttibe lapar....(sambil memandang biskut kering kat sebelah akak ni)