30.11.10

sapa pernah main game Peter Answer yang berhantu tuuu?

salam .
dear all .
ni hao ma?
eh nak tanye sikit ni ,
ada tak sapasapa pernah main game Peter Answer dalam internet tuh ?
game tu berhantu kan ?
isk seram sejok aku dibuat nya :)
kau tak rasa macam 'beliau' sedang memerhatikan kita pulak kan ?
apa kita buat ,
apa kita pakai .
pehhhh dia boleh tahu .
ini permainan memang betul buat orang test jantung lah .
tiga jejaka hangat Jijol , Pijan , Amie .
kemain riang ria dia orang tuh .
apa tak nya .
apa dia tanya kat Peter Answer pasal keadaan sekeliling .
semuanya betul belaka .
fuh kalau tak kuat iman lah .
sampai ada yang membaca yassin sebagainya .
kan ?
kalau kau orang lah .
mahu tak kecut segala pancrase kan ?
memang lah doh .
game ni , buat aku senak perut dan otak derrr .
cuak gak aku .
si tiga orang tuh .
gelak ketawa tak hengat dunia .
yang laen nih .
kecuttt peruttt takut , lagi mcm ape je .
bila tanye
"eh macam mana dia tahu"
"ada
kkk laaahhh"
amboiii berlagak nya . HAHA .
apa taknya .
sepanjang hari kat kolej ,
topic tu jer jadi bahan bicara kami semua .
kalau kau orang nak tahu .
nilah dia Peter Answer
yang buat hidup aku celaru .
punggaiii sungguh

mula-mula mengoggle kan diri . search 'Peter Answer'


ha tu dia .
nampak kan ?
apa lagi .
kelik lah kat situ .
dah dia kata , ask anything .
kau g lah ask anything .
kau tanye lah apaapa sampai lebam :)
taaapiiii . mengikut kata Pijan , Jijol dan Amie .
past dan future tak boleh.
yang sedang berlaku sahaja.
aku yang bebal lagi tak tahu apa apa ni pun
percaaayaaaa bulat bulat apa dorang kata :))
hampehhh


haa.. dah sampai dahh ...
kau boleh tanya dia macam macam-macam
contoh macam aku tanya nih ...


ha kau tengok . memang betul kan ??
aku tengah IM ngn yanty ni.
pelik Peter Answer nih .
siap boleh tahu nick name 'Yanty' tuuuuuuuu...
meremang bulu hidung aku :D

bahan bukti aku . kau tengok . yanty nih .
sempat tu dia menganjinggg aku..
cet HAHA .
lantak lah kau .
Peter tengah ushaaa kau Yanty !!
ayokkkkk

haaa . scary kan Peter Answer nih ?
cayaalah doh .
habis semua dia tau .
apa aku pakai pun dia tau
hantu ke saitan Peter nih .
haisehhhh
haisehhhhh..
eh . kau orang .
g lah try main Peter Answer tuh .
kite tengok sapa bebal .
sapa tak bebal.
sapa hebat ??
Peter ker kau .
HAHA
kalau sapa tak dapat jawapan tuh..
tetetetetetet.
ada hantu lah tuh. HAHA
sapa nak menguasai Peter Answer .
call jer aku .
ni no aku
0175555555:)
lagi nak best boleh PM aku kat Fb
gahaha .
kalau nak menguasai nya lah kan .

Pijan . Amie . Jijol !!
kau memang !!! cehhh
poooddddaaaahhhhhhh
thx laaa
dekat in a relationship with
saya di dalam fb tuh yer:)

kahkahkahkahkahkahkahkah
(gelak riak lagi takbur)


25 comments:

auny ngehngeh :D said...

eh. sama - sama zazaw . no biggie :) ngaaa !

zazaw said...

cehhhhhhhhh

Anisa Hang Tuah said...

saye bute game
hohooh

zazaw said...

kak nis . ini game pedajal org je pun . HAHA

efa said...

tak penah trai pon game ni..tetiba nk trai

zazaw said...

efa . , gilah terai
bestt oooo

Anonymous said...

aku penah main benda ni .

zazaw said...

HAHA. kau yang kena tipu
or org tipu kau

dotblogspotdotkom said...

huhuhu.. memang tak menahan ko nih...

zazaw said...

hahah . nape lak pakcik ? wahaha

Azmi said...

haha,,,
tak pernah pulak aku main..nak kena try ni...

zazaw said...

azmi : kau g lah teraiiiii

hamzah ian said...

peter answer first time gua main mmg kena tipu.. argh..

shazzy :) said...

okay yg ni takot babe. nak try tapi cm cuak jeeee :P

zazaw said...

hamzah : wa punnn kene tipu gak ngn kwn2 wa ...

zazaw said...

shazzy : u mesti kene terai . best lah :))

MFS said...

jom kita maen game saw pulak..haha XD

zazaw said...

game saw ?? mcm best . nak jugak :)

Suhami Ahmad said...

wah, ni musti nak torai nih

zazaw said...

atok : HAHA . mostiii . jummm torai. apak besttt

ANATI SOKI said...

aahahaha.. scary kot.. ahahah

zazaw said...

dah cuba ker anati

Heidi Shafiq said...

yeke ni? peter tu dh lame stalk ko kot.. :P

zazaw said...

Hs ; kau pandai2 jer . berani lah peter stalk akuu . aku kick die :)

Cik Akma said...

haa bru tauu laaa haha~ game ni btol kee? hee