3.11.10

sabar lah wahai hati . TUHAN nak menduga saja tuuuu

salam . dear all .
fine ! im feel so lonely without my bff !
oh Tuhan .
tolong lah kuat kan aku .
tolonglah jagi bagi aku struggle sorangsorang .
aku tak kuat . tolonglah .
seriously miss gilegile kat dieorang .
now IM ngn Minoy .
rasa nak mencurahcurah jerr ayakkkkk mata.
dia kata
"habis jer exam nanti , terus balik"
huaaaa rase nak nangis & rase nak habiskan exam esok jugak .
bile bff consen gile , call , text .
aku laagiii laa laaagiii terasa sedeh .
rase mcm nak nagis kuatkuat kat bahu bff :/
adat berkawan .
ada baik , ade buruk , ada suka , ada duka .
sumpah tak tipu .
aku penat struggle sorangsorang macam ni .
penat sangat .
baca ape pun tak masuk .
kau faham tak ,
perasaan aku sekarang nih ,
sama dengan perasaan aku bila minggu ORENTASI kat KPM nih !
rasa nak terbang balik Seremban sekarang jugak taw .
kenapa bagi aku masalah bile nak final macam nih ?
aku dah puas jadi kawan yang terbaik .
tapii . haissss .
damn lah ! serabot sangat nih .
sangat nih .
kusut pun ade . intan kata
"dugaan nak final tuh , sabar lah "
oke aku sabar . aku sabar .
sabar . sabar . sabar . sabar & terus menjadi seorang yang penyabar :)

madam law kata :
zazaw , awk jgn cemas sangat . cuba senyum . belajar dalam kumpulan oke ?
HAHA . part nih aku akan sedaya upaya cubaaa .
kalau lah aku dapat menguasai LAW .
kalaulah kan .
impian jer tuh :)
HAHA
madam , sesunggunya saya rela dicubitcubit oleh madam .
tolong lah bg saya A dalam law .
eh bukan .
kalau tak dapat A pun..
lulus pun jadi lahhh madam .
HAHA.
pleaseee
*rayuannnnnnnnnnnnnnn




7 comments:

Anonymous said...

sabar yer .

Cik Akma said...

sbr. gud luck exm ye :)

StghawBeghy MokMok said...

sbr jerla
mcm2 dugaan
Tuhan nak nguji uh
gud luck final yeh

zazaw said...

anonymous : HAHA oke . chill

zazaw said...

sys akma : okey . dun worie

zazaw said...

stghawbeghy mokmok: okey thx yeh .

shazzy :) said...

sabar babe. btw goodluck exam okayyyy :)