4.3.11

tahu tak hack tu apa?

salam semua
HACK tau tak HACK tu apa?
halah bukan gula gula HACKS yang mcm mamat tu
bg dekat awek die hari hari kat sekolah massa dulu tuu
sebab konon konon HACKS tu bermaksud

'HANYA AKU CINTA KAU SEORANG'

gila cinta mati lah masa tu kan?zaman sekolah pulak kan?
tak matang masa tu. kelakar lah kalau kenangkan balik
yang nak jadi isu dekat sini
bukan pasal gula gula HACKS yang cinta cinta tu
ini HACK yang bila account facebook kita kena ceroboh tu la
mesti ada mulut longkang yang akan kata cam ni

"halah kena hack pun nak tulis dalam blog"

watdepish! sukati wa lah, blog wa :)
saja nak kongsi kongsi kann?
aku mengaku, aku pernah hack acc facebook orang
itu pun sekali dua jer lah
memang dapat sambutan ramai lah kan
sana sini orang like, sini sana orang comment kot.
KARMA. tahu kan KARMA tu apa?
nanananaan padan muka kau zaw!
terkena dekat batang hidung kembang aku balik lah kan
padahal masa tu, aku pergi minum air
dan ke toilet yang hanya mengambil tidak sampai lima minit
sampai sampai depan laptop tu kan,
kenapa ramai sangat orang like dan comment ni?
rupa rupa nya acc fb aku kena hack lah oi
wa jerit macam apaaa jaaaa
mesti lah nak padam kan
tapi kwn kwn tak bg padam,so aku pun tak padam
kerana sebab sebab tersendiri
se hampeh hampeh rasa aku kata kan
kalau nak tahu kat Kolej aku kan
budaya meng hack hack orang dah jadi satu trend
even kau nak pergi loker sendiri
yang jauh nya 3 kaki pun
sila lah log out FACEBOOK kau ! HAHAHAHAHA
saya tak terasa hati langsung kena hack
sebab saya tahu semua orang tengah main main
dan sebab nya saya juga pernah meng hack orang
HAHAHAHHA
kami memang nakal
dekat sini saya yang baik hati
nak print screen antara status status manusia yang kena hack
HAHAHA
halah biarlah nak print screen pun
macam kau tak pernah print screen pulak kan
kan auny?
HAHAHAHAHAHAHAH

ini aku punya status yang kena hack
celah kekek mana tah muka aku mcm Siti Nurhaliza
HAHAHAHAHAHAHAHA
very the latest tau status ni nyah !

ini kawan aku yang kena
kesian yang mampu diucapkan
KELAKAR !

dia ni lah paling kesian
banyak kali kena hack
so aku hanya tunjuk satu sajalah
:)
okay jika anda mahu FB anda semua selamat kan kan kan
jika anda terkentut pun
silah lah log out kan FB anda
HAHAHAHAHAHAHA



subject Finance Mgt
subject Finance Product
susah :|

23 comments:

ila said...

dlm novel2 bnyk la ayt nie..

aunyasyuhada said...

yaaa. terbaik lah ni kan . ahhaha
kau memang patut kena punn.
hahhaa
kejam kau kalau dapat hack org mengatasi segalanya tahu tak ?

bahaha . syabassss nehy !
setakat ni , aku lah yg paling bersih.

tak penah hack org, dan tak pernah di hack orang lain .

alhamdulillah . mintak jauh ! :D

padle said...

aku da slalu kne hack kot..

gule2 fevret aku HACKS!

cik fatin said...

i like !! i like !! i like !!
muka saya macam SITI NURHALIZA !!
hahahahahaha...benda ni sume buat akak gelak macam RIBUT !! ngee~~

Myra Arshad (: said...

haha. siot je si hacker ni. bab2 menjatohkan org no1. hahaha

Myaby said...

akak x penah kene hack.

kalo ade yg hack acc akak, akak bom perot die.

hihi

aliza said...

hahahahaha...setakat nie org tak pernah kena HACK lagi.ngeh3

NICK IRFAN said...

selamat sy fb xletak gmb sendiri

PendekarPetai said...

bagus sbnrnyer trend nie, bleh mengeratkan tali siraturrahim... hahahaha

mie said...

ye ke, laptop sendiri pun kena logout ye?
heheheee

hafeez said...

macam ko ja bercinta menggunakan coklat hacks tu...hhahaha....aku asa, x da orang nak hack fb aku, sbab aku dah hahahahaha

ainfarahin said...

ngah3x!!!!!!!
laen kali g mane2 bwk lappy la.....
msuk jmban pon bwk lappy...
bru slamat...
ag2 ade mama nehy yg suke hack acc ko tu...
hehehehehehehehe

zazaw said...

auny : kau tunggu balasan jer
hidup mati fb kau
hack hack kau
semua ditangan aku heh
wait and seeeeee

zazaw said...

padle : HAHAA . HACK mengeratkan silaturahim doh

zazaw said...

cik fatin : zazaw nampak, akak lah org yang riang ria yang first like kan?
cm ni lahh
HAHAHAH

zazaw said...

myra : tahuu takper
hampehh jerr
tp kelakarrr

zazaw said...

kak b : one day zazaw hack akak okeh :)

zazaw said...

aliza : nanti, ada lah tuu yg hackk andaaa . kehkehekeheh

zazaw said...

pendekar petai : HAHAHA tahuu takperrr

zazaw said...

mie : HAHAA , memang.
laptop tu sharing tuu caringgg
HAHA

zazaw said...

hafeez : hampehh nyer . aku tak cakap aku lah kan yg bercinta dgn gula gula hack tuuu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

zazaw said...

ain : itu semua nehy punya pasal

rahimah said...

hahahaha! funny lah..sib baik ayat yg besh2 je..cam "cantik, handsome" even cam perasan (kalo org x tau kisah sbnr)
tapi tak lah cam ganaz2 or ayat2 yg yg x besh kan..huhuii~~