1.3.11

control tahap mengelabah :)

salam dear semua
ahhhh Melaka panas gila bahbeng!
tak suka tak sukaaaaa. grrrr
wa rasa nak meletop dah sebab panas sangat sangat sangat sangaaaatttttt
hidup akuuu pun tak tentu arah
kelam kabut gila. hahahahahai :)
esemen bertimbun timbun
macam tak bernafas
rasa macam kalau boleh nak bawak inhaler ke hulur kehilir.boleh?
kelam kabut nya hidup aku jangan cakap lah
aku rasa classmate aku, confirm lah perasan kan. hahai
macam tadi lahh, kelam kabutnya aku kan
aku sampai gelabah tahap cipan hilang anak dah ni
konon konon
handphone-aku-hilang-dan-dah-ada-orang-curi
aku mengelabah macam orang gilaa
tak tentu arah tadi ni hah
classmate memainkan peranan yang bagus
kerana ada inesetif menolong apa yang patut
aku call call handphone aku guna handphone aku lagi satu
then tak dapat. memang aku mengelabah tahap gajah nak beranak okay
terkejut amve !! takan handphone hilang pulak kan
KAKAK NADIA memainkan peranan meng dial no hp aku
sekali..... naaaaa berbunyi handphone aku dalam beg
pap ! semua orang pandang aku. aku MALU okay.
HAHAHAHAHAHAHAHA :D
inilah sikap mengelabah aku yang tak dapat nak di ubah dengan kata kata
hailah hailahhhhhhhh
kenapa bila aku call handphone aku tak dapat?
dan kenapa bila KAKAK NADIA yang call dapat?
ini kerana handphone aku kehabisan kredit
rasa macam nak tampar muka sendiri 50 kali je doh
malu dgn classmate satu pasal
bengang dengan perangai gelabah sendiri dua pasal
hailahhh zaw. cuba buat bertenang lah
NekPah help me
tolong lah hantarkan seorang bibik
yang boleh tolong ja menghabiskan segala esemen
esemen wa
stok keluar masuk BANK jee. aaaaaaaaaa
sumpah serabot doh
dengan hari Khamis nya nak kena pergi
Politeknik Merlimau sebab ada Hari Inovasi sebagai tuuu
aihhhhhh serabot lah heh
rasa macam nak serongggggg jer
boleh?
HAHAHAHAHAHAHA

7 comments:

Cikgu Fikri said...

hhahahhaa..
over jerk ko..
gelabah gila vavi.. :)

ainfarahin said...

rse nk shoot ko je td dlm kelas!!!
haish.......laen kali beli phone beso2 ahh..
senang ckit...lau ilang leh nmpak dh jauh...xyah nk kene selok2 dlm beg tu

Myaby said...

pangai ko sama macam aku

tapi bukan bab gelabah la. bab letak brg tpt len pastu cr tak jumpa.

heheekehek

Myra Arshad (: said...

alahai. chill aa babe :)
tak de maknanya nak gelabah. heehehe

aliza said...

wakakakakaka...rupenye xder kredit nye phone nye.

Anati Soki said...

weyh.. kita sama weyh... prlis pun panas gilossssss...
assgnment pun berlmbak2... caaaaaait.. bleyh gila aku cmni

apek poyo said...

den raso zazaw dah kono sawan cipan nih..menggelabah..ekeek