25.2.11

kalau dah nama nya jodoh, tak kemana lah zaw :)

salam
dear semua apa khabar? sihat? okay weakand di Melaka lagi :)
nak buat macam mana, bukan nya aku suka suka hati tak nak balik kampung kan
tapi memandangkan esemen berjuta juta juta lemon,
so di Melaka sahajalah kau bertapa zaw!
mcm biasa lah
tak ada nya Melaka nak sejuk
kalau nak sejuk, haruslah duduk dalam aircond. peh gila heaven doh :)
derr wa bukan nak cite pasal jodoh wa
wat bende wa nak citer jodoh wa kan
wa bukan ade balak pun
kayu balak bapak azie yang kat Indon tuu adaalah. HAHA
ni wa nak cite pasal si Fafo dgn si Bomy
kalau jodoh beliau ada
wa rase nak kahwen kan si Bomy dgn si Fafo lah
ni lah si Fafo
orang yang tukang jaga si Fafo ni adalah yang bernama Intan


Sugar Glider yang bernama si Fafo
dimiliki oleh kawan wa
kawan wa nama nya Intan tan tan :D
" tan TAN kau nak jadi besan aku tak"
HAHAHAHAHAAHAHAHHA



ini kura kura wa
nama nya Baby Bomy
wa harap dia setuju dengan pilihan hati wa
wa nak jugak kahwen kan Bomy dgn Si Fafo
lantak lah !
HAHAHAAHAHHAHAHA


Si Fafo ni nak bemesra dgn wa
habis badan wa dilompat nya
tuu kau org tgk
adee ke dia nak makan
wa punya bracelet
ingat tuu Epal kaa?

wa selalu gaduh dengan Intan ni
alah bukan gaduh bunuh bunuh tuu
ada ke dia nak cabut cengkerang Cikilibin wa
dia nak tarik kepala Cikilibin wa
waa pernah bagi amaran kat dia doe
kalau dia kacau Cikilibin wa
(Bomy & Bimo)
wa pijak pijak
wa kepit kepit
wa picit picit
Si Fafo dia
kejam tak kejam lah wa kan
HAHAHAHAHAHAHAH

boleh kan wa nak kahwen kan mereka?
untung untung nanti dapat anak mix derr
dapat wa tumpang populariti dorang an
hahahahahai
kalau dah jodoh tak kemana derr
:D


Intan !
peace
:)

14 comments:

aien harun said...

bomy n fafo cumeyyy!!!

padle said...

sugar glider!!!!

aku tringin nk bele sekor,tp harge die mahal sgt ar...

NuR 'aQiLaH said...

<-- malas nak bela binatang.

eh,sugar glider.

comel :D

aunyasyuhada said...

menatang dua ekor ni comel doh.
kot kalau kawen,kang dapat anak muka macam kau .
memang tak lahh kannnnnnnnn

aliza said...

wakakakaka..camnelh rupe baby dorang kalau betol lah dorang ade jodoh. :)

iKhRam said...

comeynyer haiwan tu.. kan best klau die leh ckp in bm..

ARJUNA.Inc said...

alahaii!!comel gler..kwan sy ade bela sepsang..da pndai mlompat skang..huhu..bley la jdohkn lak..haha

Myra Arshad (: said...

mak aii. kalau aku pegang tu, mau terlompat lompat. haha. geli weeii >.<

Botak said...

apsal tak bela rimau je..??
hahahahaha...

Anati Soki said...

skrg mmg musim org pakat gila bela sugar glider tuh la.. eish eish.. tingin nk bela jugak.. tp takot kucing anat telan ja.. hehehe

NICK IRFAN said...

comeynyer sugar glider tu... heehe

Adii NakHeran said...

dlu ada gak 4 ekor bela sugar glidder ni,, tapi dah bagi adik sdare,, pnt woo nak jaga,, kalau kasi lepas,, dia panjat rumah,, grhh,, smpai susah la nak tangkap,, btw,, mmg best jaga beliau,, adventure

Myaby said...

hoho.

anak die gua nak ok. pasti mcm alien.

♕ Mr.IX ♂ said...

comel2...macam hamster lak....tp ni comel lg....

Salam Blogwalking !! ^__^V
Latest Entry :
Download Angry Birds for PC. Jom Lastik Babi !!!
Mayat Obor-obor besar???!!!
Sebab per blogger letak tutorial?