18.5.11

nikmat dunia

salam semua
rasa nak menjerit dekat seluruh alam
sebab seronok Final dah habis
terasa nikmat dunia okay
*padahal org lain dah lama habis final*
heh macam tak percaya pulak final dah habis kan.
ye lah. kalau tidak tu, aku lah manusia paling tension dalam abad ni.
sampaikan shila kata aku nak senyum pun payah.
jadah apa tah. aku punya lah gelak lekah lekah.
aku menjerit telolong tuu apa pulak kan? propa jer shila ni.

memang sekarang ni rasa macam. nak balas dendam segala tidur ni.
mahu aku tidur tujuh hari tujuh malam tak bongkar bongkar ni.
final tu memang lah susah. adat lah kan kalau dapat sport quest tak masuk.
memang maacaaammm haarram! tapi dulu dah kena sekali.
so tahun ni aku betul betul amik iktibar. satu hari dua killer papper.
dugaan untuk aku sem ni. mudahan lulus dengan cemerlang. amin.

masa tu aku super duper tension. muka memang payah nak senyum tau. kahkahkahkah
ragam aku time final memang macam tu tau.
kan kawan kawan? HAHA. bila kenang memang kelakar.

satu hal lagi nak kemas segala baju.barang yang banyak gila tu.
ada sesapa nak offer diri tolong aku? HAHA.
hari jumaat ni balik Seremban.satu bulan setengah. pongeh lah aku.
aku memang keje nak tidur jer lah nanti.habis segala kepala keras ni sakit sebab
banyak sangat belajar. kahkahkahkah

lepas tu nanti jantung berdebar macam nak
melompat keluar nak tunggu posmen hantar result depan rumah.
okay kolej saya memang old skull pun. sebab result kena hantar dekat rumah.
okay sem depan sem lima. saya super duper duper senior baik hati *perasan*

ahh tak ada mood nak
kemas barang
bai :)

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kak nis pon nal menjerit sebab exam semua dah habissss

tahniah zaw dah ahbis examm

merdekaa
:)

aunyasyuhada said...

kemaskan barang aku sekaliiii .

bawah katil ada bag.
tepi sabun ada kotak,
bawah meja ada segerombolan buku2 aku.
pandai2 lah kau settle kan

silakannnnnn eh

Tauke Budu said...

haha..aku dah nak habis cuti dah wei...cepat giler rasanya...

Myra Arshad (: said...

ahaha. selamat merdeka weehh :p

p/s : nanti aku pegi melaka. haha

Miss b said...

amboi

seronok nye kau

HaNa Hani said...

haha....xpe...pasneyh tido la puas2..
^_^

anim :) said...

haha . merdeka la ya kakak sowg ne . congrate :)

iKhRam said...

seronoknyer...
tak pe.. saya akan bakal menyusul..

jumpo kek soghomban yo !! hahaha!!

Suhami Ahmad said...

saat nak balik umah tu terasa nikmatnya....n paper paling last...rindu nak rasa kenikmatan tu

noraliza said...

moga result nya gempak ar zaw..
dah leh tido puas2 ar pasnie :)