27.7.11

saya telah buat satu kesalah :|

salam semua

hari ni saya online dalam kelas takaful. saya duduk sebelah auny dengan aziah. ye mereka Geng Lapan saya. lepas tu saya update blog. saya update blog sebab saya rindu dengan blog saya. saya sekarang ni busy melantun lantun macam bola kena bum. lepas tu saya tak tipu saya rindu nak blogwalking.

saya bawak leptop ke Kolej. oh leptop tu berat. dia bikin saya saya jalan senget macam ketam jalan bila nak jumpa awek dia. kadang kadang ada bahagianya bawak leptop ke Kolej. iyer lah kan sambil cari information boleh tengok youtube. naseb baik tak kena sekat dengan Mara tersayang :) guna lah line dd-rt. *tetiba.

lepas tu hari ni, hari saya huru hara macam perhimpunan bersih tu. saya dengan tidak sengaja telah menjatuhkan leptop auny dari atas ke bawah. oh Tuhan. nasib baik tak pecah. kalau tidak saya kena ganti RM600. banyak kan? mana saya nak cari duit kan? mengigil tangan saya belai belai leptop TOSHIBA auny tadi. naseb tidak cedera. oh auny. saya minta maaf.

saya sangat busy. kena duduk depan leptop sahaja untuk sem lima ni. saya harap nanti saya tak pakai spek mata yang tebal tebal. alhamdulillah mata saya masih kuat :)

okay sila baca dalam gaya skema yer. sebab hari ni tiba tiba saya rasa saya nak jadi skema dan jadi budak yang paling baik dalam dunia sebab lepas dah jatuhkan leptop auny tadi. kehkehkeh

okay bai semua :)


8 comments:

azalia hjsalleh said...

cmne leh jatuh tu yangg

Wanie said...

tak rosak takpela..huhu
banyak assignment ke dok ngadap lappy?
nape tak update blog?huhu

auny aizie said...

bukan nye ape punnn

dah tak perasaan nak buat cemana


chill zotttt

Botak said...

kalau rosak kan best.,
kena ganti balik.,
hahaha.. :P

iKhRam said...

haha.. dah mintak maap belum dgn si auny tue..

tu la, lepas ni jgn pinjam barang orang lain kalau tak perlu.. kalau nak, cakap kat abg ikhram ni.. nnt abg bg k?

hehehe.. tipu jer!! hahaha

gud luck k utk sem 5

Miss b said...

dlu kucing aku penah jatuhkan laptop aku jgk

lepas tu laptop aku hilang dicuri perompak

lepas tu aku tade laptop

tragis x?

Pyka Rahmat said...

kesalahan.

oh kalau ada luka sikit bayar bayar! haha

Noraliza Eh said...

selat laptopnya takde pape..zaw belajar2 gak,kesihatan kena jage.


selamat berpose zaw..nanti akak nak wit raye tau..ngeh3