14.3.12

kahwen

assalamualaikum semua. biasa lah cuti cuti ni kemain ramai  orang berpusu nak kahwen. iya lah memasing tak nak kalah pulak. aku kahwen dulu aku kahwen dulu. kan? kahwen seumur hidup pulak.

aku pun tak nak kalah jugak. nak jugak pegang tittle kahwen kahwen ni. walaupun tak melangsungkan perkahwinan kan. tapi akan melangsungkan kursus perkahwinan. eh eh bukan sebab aku nak kahwen ke eh eh pergi kursus kursus bagai ni, saja nak tambah ilmu. mana tahu jodoh sampai awal kan. kah kah kah kah kah kah.

cuti sekolah kali ni tak ada dah aku nak membongkang sampai jam 12 PM dah. ni ha ke tempat kerja diam aku. seteresss aku dengan adik sepupu sepapat aku yang amboi enak nya membongkang. tapi kerja tu kan ibadah? wat lek sudah kan.

sebenarnya aku gelisah gabra nak ke kursus kahwen. orang lain berpasang pasang lelaki perempuan felling kepak kepak gebunggg. aku ni berpasangan dengan kakak sepupu aku. karang dia tanya aku macam macam tak dapat jawab ha nanya kemaluan kan.

dan untuk Kak Ikin al selamat al pengantin al baru *effect kompang budak kampung aku* dan untuk in relationship with selamat hari tua woi *effect budu tepung telur dan snow spray*

kbai :)

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wow

zaw g kusus kawen!bagus tu zaw pegi awal2

kaknis je haa tak pegi lagi =((

Anonymous said...

kawen dengan I pleaseeeee

aliza zeke said...

wah3..bukan main lagi dia..akk nak g gak, tapi x thu bile..hehe

H.S said...

kursus kahwin?wow

selamat berkursus lah ya :D haha

butterfly said...

nak pergi.. takde kawan la...:(

budak penjara said...

elok beno la tu g kursus kawen..t leh jmpe jodoh lam kursus tu ke mane tau..haha

Anati Soki said...

wink wink wink..dia nk amek kursus kawin!!! hehehehe
:)

Botak said...

rasanya tido terbongkang lagi best dari pi kursus khawin., hahahaha..

syakey said...

itu petanda tak lama lg lettewww :P