22.5.12

Jamuan Perpisahan


assalamualaikum. hari Jumaat 18/5/2012 tu ada lah sambut-sambut sikit sempena tiga benda yang dirai kan nya. yang pertama meraikan hari last Am sebagai Intern dekat tempat aku kerja ni. yang kedua sempena kemenangan 5S. awak tahu 5S tu apa? eleh kita tahu. berlagak. dan yang terakhir meraikan Pengantin baru kepak kepak gebummmmm. maka gambar akan memainkan peranan.



makanan. nampak je sikit. tapi banyak. menangis perut minta jangan sumbat makanan lagi. KAHKAHKAH. inilah Bilik Mesyuarat. inilah Bilik Makan. Inilah Bilik Audit. haa engkooo mamfuuu? Bahagian Kewangan sangat mampu !


makanan utama ; nasi minyak. dalca,  ayam rempah , papedemm , kerabu mangga  dan air sarsi. antara makanan yang ada hari tu ; nasi himpit kuah kacang, soto, nasi lemak, cake, kuih muih, dan macam macam lagi. masa aku nak bungkus makanan lebih ni, aku pulak yang nak muntah sebab aku jenis tak boleh tengok makanan lebih. autometik tekak jadi loya. 



tuuu diaaa  Am orang yang diraikan. untunglah duduk sebelah big bos. kite ni duduk dekat depan big boss jeww. alah Am hari tu masa aku diraikan aku dah puas duduk situ. KAHKAHKAH.


kasi zoom sikit. kasi zoom sikit. Am dengan Big Boss. kau jangan lupa kite orang Am. sekali kau lupa. 100 kali aku sepak kau sebab lupa kite orang. buat sem lima dekat Poli tu leklok Am.


kakak Hawa :)


left Boss, Abang Kama, Am & Pengantin. haaaa Kak Ju nak cucuk sapa tuuu? kihkihkihkih


nikmatnya jadi rakyat Malaysia dapat makan makanan macam ni kan? 


biasa lah Perempuan. time makan time gossip. KAHKAHKAH.


kak aina dan kak jumi.

nampak tak dekat Bahagian Kewangan banyak bunga-bunga cantik? KAHKAHKAH. aku sangat respect dengan hubungan dia orang yang sangat-sangat kamcing. sangat. iya ulang lagi sekali. sangat :) oh Kak Syakiroh dengan EnAli tak ada dalam gambar. sebab ada hal yang tak dapat di elakkan.

petang dia pulak. Pusat Latihan sebelah ni ajak makan Roti Taliban kataanyaaa. perghhh sedap dia jangan cakap lah. memang satu hari tu kenyang dia alhamdulillah :)

dah dapat agak belum aku kerja dekat mana? KAHKAHKAH.
ok bai :)

7 comments:

Annisa mulia said...

You must enjoy that time a lot :D
The food looks yummy :D

azalia hjsalleh said...

meriahnya mkn =)
sdppppppppppp

delarocha said...

makan mmg best

Botak said...

makan sedap camne pon akhirnya jadi plupp plupp plupp., takde gunanya., hahahaha..

aliza zeke said...

wahhhh,,.zaw makan besar nampak..kabare za? winnduuuuuuuuu lah..hehe

Suhami Ahmad said...

roti taliban??

Nienyz Ayub said...

our Am dah habis dah ae kat situ ?