30.12.09

reunion kami berjalan dgn lancar.alhamdulillah :)


salam..dear all (:
one word alhamdulillah.
Paiz kate ngn aku
" handle budak tadika pun tak penat cam handle die orang kn ja"
aku pun meng iye kan jeee laaa..
kang tak ckp betul,
dye belasah aku lak.
peace Paiz..!
28.12.2009-tarikh
yang menemukan kami yang dah agak terpisah 3tahun.
oh my ayat aku gile skema oke..
form 3 2006 SMKSS.
kamu semua adalah form 3 terbest :)
pagi2 Isnin,
para-para AJK daa begerak p Dewan,
ye lah na wat preperation terakhir an..
so layan gambar la heh.
-Zulhilmi @ Zul AJK Cabutan Bertuah..act dye snap pix aku dulu, n then aku snap pix dye lak check2 pix aku tader..so aku tepek laa pix dye kat sini sebagai peganti.maut aku posing, tak der lak-
ni waktu pagi..para AJK wat sentuhan terakhir + sound check..
-red carpet la konon..aik paiz menyebok jugak..?-
-AKU band tengah perfom-
-hadiah time..kau tgk Butet 2 kali amek hadiah..suke ah tuh..?shy2 kambeng lak aku na snpa pix kau eh?-
-hafiz gile riang rie oke dapat hadiah-
actually beribu lemon gambar adee taw..!
aku selaku photographer tidak bertauliah
telah meng snap lebeh 2ratus gambar.
dan.dan.dan.aku tak taw ape salah silap nyer,
gambar tersebut hanya tinggal 100 sahaja.!
ulangan 100 sahaja.
mane lagi yang laen..?
jangan salah kan ibu mengandung.
tetapi salahkan laptop abang.hahaha.
laptop abang nak kene babap ngn aku nih..
sat g nak p terjah laptop abg lik...
permainan punyer gambar pun dah hilang.
punye bagus aku yang menjadi MC + peng snap terbaek..
hilang lak pix lawak tuh.
haizzz bikin aku darah masin betul laaa...
yang terkejutnya,
kami para AJK, duk nak kene kan mereke,
sekali kami yang terkene doh..
adee kee dowang suh nyanyi lagu sekolah.
hahaha nasep laa kami ni ingat sikit2..
aiseyyyy...aku suke tengok mereke tersenyum, gelak ketawe,
kau orang tak tengok bertapa kukuh nyer persahabatan kami (:
sampai kan husin yang baru lepas excident pun sanggup turun padang tahu.?
capix yang demam pun dtg taw?
imal yang adee kelas pun sanggup rushing dtg taw.?
zati yang kene keje pun sempat dtg taw..?
so ape lg yang kami nak cakap..?
aku selaku AJK Jemputan sangat terharu kau orang dtg .
berbaloi usehe aku :)
oh.!
aku sungguh tidak sabar oke,
mahu berendam di air terjun same2 dgn para AJK
yang dah penat lelah memastikan Reunion ni berjalan dgn lancar
Ayim, Paiz, Zul, Zazaw, Nano, Mimi, Suci..
hahahaha aku gile tak sabar dol..
yeyeyeye mandi air terjun. HAHA.
aku bagaikan dik Ain yang keriangan dapat mandi air terjun..
form 3 2006 & Pn Siti Z thx for coming okeh :)

the end. aku sangat terharu.lepas nih, tah bile kali la aku nak jumpe kau orang, mlm tuh aku tido awl gile oke, last msg from zul, aku tos tingtong zZzZzZz smpai pg..

oh ya..aku dengar cerite ade orang tuh pinjam proposal kami, sebab nak buat Reunion gak eh..? ohh ape..ape..ape..? tak nak buat kat Dewan..? gile angkuh dan riak..apee..? nak buat kat Tanjung Tuan..? hahahaha cis..! tempat kaw baek punyer..tapi aku tak jeles pun.Semoge kaw Mazrul & Gang impian menjadi kenyataan.kahkahkahkahkahkah. (gelak jahat aku tok kaw) peace babe..!

4 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

meriah nye
:)

azaliahjsalleh said...

owh meriah
suka la tgk korg enjoy

zazaw said...

anisa : hee mmg meriah taw kak (:

zazaw said...

azalia : hehe mmg besh mase tuh