16.11.10

boleh tak nak cakap yang aku rindu kat bantal busokkk aku sekarang ???

salam .
dear all .
saya di teratak keriangan dah ni .
perasaan sungguh gembira +++++++ HAHA .
tapi di sebalik kecerian ,
tercalit kesedihan :( bantal busokk TERTINGGAL kat Melaka .
lagi sekali TERTINGGAL :( sedeh tak terkata .
dah lah 9 hari aku kat Seremban nih .
tadi masa dalam bus ,
rasa macam nak suruh drebar bus tuh pusing balik jer .
taapiiii macam mustahil lah kan ? kan ?
aku tak redha bantal busok tuh tertinggal kat Melaka .
before ni mane penah aku tinggalkan bantal busokk tuh pun .
now ape dah jadi .
exited nak balik punya pasal lah nih.
aku dah tak der tahap nak malumalu dah tadi .
terus text Khai . kununkunun nak suruh dia bawakan .
lantaklah dia lelaki ker ape ker ,
dia nak gelak ke ape ke , aku tak kesah dah .
malangggnyaaa dia tak patah g hostel dah .
tapi teruss g MC . huuuu sedeh .
tak dapat tido okay .
ouh bantal busukku :/ aku . aku . aku . aku rinduuuu kauuuuuuuuuuu :(
i need u now .
tolonglah kau terbang dah sampai kat sebelah aku sekarang .
pleasee . please . please .
alah stop lah kate
"gedik . bantal busuk jer kot .
dah besar besar pun ad bantal busuk "
alah biao lah . bantal tuh sentimental value taw .
aku berani kata lah . kau org mesti ade bantal busokk kan ?
isk aku sungguh kesal ,
macam mana lah aku boleh terlupa nak letak bantal tuh dalam luggage .
haihhhhh . auny kata
" kau pg lah peluk nek pah tu ha"
cisss tak sama okay . tak sama .
kepada bantal busok : semoga kau aman di Melaka .
jangan rindukan pelukan aku taw :(
i love you bantal busooook :((((((((((((

selamat hari raya aidiladha .

aku rindu die ker ha ? haih . senyap lagi . lagi dan lagi :/

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

salam aidiladha dear :)

zazaw said...

kak nis : selamat jugak

shazzy :) said...

haha i pon ade bntal busuk woooooo :P

azaliahjsalleh said...

lya dh x de bantai busuk
mr cookies je adew

auny ngehngeh :D said...

peluk nek pah kan aku cakap ? :D :D

zazaw said...

shazzy : c i told yaaaa :) nikmat !

zazaw said...

lya : alaaa tu kiraaa bantal busuk jugak kott

zazaw said...

auny : peluk kau lah ??