12.11.10

ouh LAW . ouh . ouh . ouh

salam .
dear all :)
ni hao ma ? lame dah tak update belog nih . HAHA .
wey , exam LAW aku dah habis .
perghh KILLER SUBJECT betul tuh doh .
aku saluuuteeee gilagila kepada umat yang amek LAW .
sumpah aku saluteee gilagila :D
mane nak ingat case,section , huh , terbenti nadi aku 1 saat :)
aku yg amek COMMERCIAL LAW
ni pun macam nak termuntahmuntah
senak segala wayarwayar otak aku ni hah .
aku rase otak aku dah terbakar lah .
satu wayar wengg kot ,
sebab asik sakit jer pale . HAHA .
eh lepas dah beban otak aku kat LAW .
nak dapat A , macam jauh Malaysia ke London kot ,
harapan nak lulus pun boleh .
amin . pleasee madam . help me :/
kau faham tak aku kene jawab paper without any gap .
YA TUHAN , senak otak aku nih ,
mula dengan FIQH MUAMALAT-ECONS-AGAMA-LAW.
berderetderet . tak cukup tido . tak apa lah ,
exam punya pasal . aku sedia berkorban oh :)
ni tinggal lagi 2 paper .
yakni bahasa cina dah bahasa omputeh .
atau dalam erti kata education nye
MANDARIN & ENGLISH FOR COMMUNICATION .
haih , tak tipu nih , nak balik Seremban .
gila tak sabar okeyyy .
dah berapa bulan nih tak balik *bajet macam duduk oberseaa kan ?* HAHA .
doakan aku untuk dua paper tuh eh .
haih uitm stud dah habis exam kan ?
aku jeles nih , jeles . jeles sangatsangat .
sebab dorang dah boleh senang hati goyang kaki , perut , badan .
eii best nya . sabar zazaw ,
dua papper jer lagi :) lepas tuh kau dah boleh berambos dari Melaka
yang indah bersejarah nih .
dan pulang ker Nogori , tanah tumpah air mata darah kau .
*terpoyo lagi sekali lah fulak (:
lepas nih ,
hidung sederhana kembang dan mancong aku nih ,
bebas lah dari baubauan NESCAFE 3in1 . HAHA .
hisssyhh kalau tidak ,
asal bau nescafe kau jer jer sakit pale aku. kan auny ??

eh terasa nak qadar tidur untuk 18 jam pulak . HAHA . punnn boleyyyyyyy

kenapa dia senyap *confuseeee

7 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

all the best dear
:)

zazaw said...

kak anis : thx akak (:

Azmi said...

wah3...
jgn jadi giler suda..
haha...aku tinggal satu paper lgi..
ari ahad ni

HaniffHarunHanafi said...

pergh! budak law...
hebat2. (:
penah amek law jugak..~
bisnes law.. susah!
sbab fact n cases yg mcm2..
any way gud luck yeah!

zazaw said...

azmi : HAHA . then kau g balik Kelantan lah kan ?

zazaw said...

hanif ; eh aku bukan budak law lah . penah belajar law sahaja :/ HAHA

zazaw said...

hanif ; eh aku bukan budak law lah . penah belajar law sahaja :/ HAHA