20.12.10

Contest Blog Terkemas




salam .
dear all .
thee . penat doh .
shopping sekejap tadi .
rembat lah sikit shawl shawl yang ade tadi .
Pn Milah dah jeling jeling .
siap sorok duit aku lagi tu hah .
okay . thx yaw sebab buat cam tuh ,
kalau tak buat cm tuh .
memang 500 juta duet aku habis kat situ derr .
sekarang nih duet macam air paip jeee kan ..
sruuuuu sruuuu sruuu keluarnya .
tak dapek den nak tahan tadi yaarrr :D back to the basic .
aku di tag join contest oleh NS & Auny ..
tengg . susah susah jerrr :)
belog aku nih ,
nak kata kemas tuh entah lah . HAHA .
tapi turqoise menawan kan ? HAHA .
i love turqoise doh :)
so segala rujukan boleh refer kat blog si cantik manis ni hah :)

tibo tibo cam nak tag org yang asal eh kek Nogori
apo laei
silo lah
silo lah
silo lah
jgn malu malu yo
den tak makan manusio


atok
apek
irham

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

blog zazaw sgt kemas
(:

akak suke..

all the best dear

zazaw said...

HAHA
tah ape yg kemas tah lahh
:)

iKhRam said...

ni mesti sapu ari2 ni...
sebab tu kemas...
hahahaha...
terima kasih tag ok..

yang benar
ikhram

Cik Akma said...

gud luck ye zazaw :)

Suhami Ahmad said...

memandang an atok sodar yang blog atok tu ado potensi bosar untuk merangkul gelaran juaro, siap2 atok dah buek awal2...


*larikkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Azmi said...

haha akhirnya sampai jgk seru kau join kontest menarik ni...yuhu...jom bersaing secara tidak sihat...

ANATI SOKI said...

hehehe.. kita serupa.. shawl bila dah ada depan mata.. mmg tak boleh nk mengawal nafsu membeli.. hehehe