13.12.10

sale sana sini . perempuan memang sukaa? bolehh pengsann derr :)

salam .
dear all .
weakand yang seronok derr .
panas betul hari ni kan?
panas panas punn tak kan sekali sekala mematahkan semangat akuu derr .
dun worry . selagi wujud kipas jenama Zoo Melaka .
selagi dia boleh mengipaskan aku .
bawakk aja lahh daku kemana mana .
akan daku pergi . theee .
semalam lepas dah bersilat dgn periuk belanga kat dapurr tu ,
time pergi rumah kenduri .
alahhh rumah Wani .
anak dia bercukur jambul .
aloh alohh dah ada anak kau Wani ... HAHA .
anak berbuah la derrr .
dia tu tengah berperang lagi dengan Sijil Tentang Peperangan Mautt der ,
nak mampus kalau ada bayi . u know bayi .
tak pasal pasal kena lempang lima harkat dek EnAli kang .
berbirat lak pipi tu haa ..
ni hah anak buah dia .
comel seh
*berangan bila lah aku nak ada anak ni* theeee :D
ape tah nama anak berbuah nya tadi .
sorry lah , aku TERmakan semut semalam .
lupaa daa nama nyaa .
tapi awak memang comel lah anak berbuah Wani :)
dah kenyang kenyang .
minyak kasi full , ada geseran yang bagus untuk shopping .
gagahnya laa insan yg bernama zazaw ni ke Nilai 3 .
panas panas tu hah .
okay sapa tahu pasal Nilai 3
silaaa kembangkang hidongggg !
dan sapa tak tahu . tu hah .
pergi lah .
Abang Google boleh tolong kau .
surgaaa sopinggg derr .
sale sana . sale sini .


kalau ada sapa sapa nak wat rombongan ke Nilai 3 boleh jeee text aku .
ni no aku . 0175555555 .
aku sedia berkhidmat .
alah Nilai 3 tuu yang macam Padang Besar kat Perlis tu hah .
bapak ai ramai manusiaaaaaaa .
tak tipu . sumpah ramai . panas .
huuuuu rimas .
dengan pakai baju kuronggnyer lagiii .
mang aiiii naseb aku tak menanggalkan jerr baju kurong tu tadi .
apa kau nak mampos kena lempang dgn
NekPah ke zaw bolengg depan org ramai?
sia sia jer kang hidup 19 tahun .
bus bus persiarann bersepah sepah .
salah satuunyee JKM Kelantan tuu datang sopingg kek Nogori .
apak men jauh datang sopinggg. HAHA.
kalau lu org nak tahu lagi ,
Nilai 3 tu belakangg rumah akuu jerr .
okayy aku bohong sunat . theee .
Nilai 3 tuu 30 min jer dari rumah aku .
tapi aku nak pergi sana tu .
adaa lahh setahun dua tiga kali .
kalau pergii setiap minggu .
mampos kopakkk aku .
mengigil gigil lak kang mintak makanan kat roomate . kaahkahkakakah .
habis semua aku nak beli doh .
tadii aku tahan jer hati tgk dorang dorang shopping sakan .
aku berjimat ni ,
tengah kumpul duet nak beli Mini Cooper .
lagi pulaa sem dah nak bukak kan .
ape lu org gelak? kau tgk jer laa nanti ,
naek sem aku pasti ade Mini Cooper sejibik kt depan hostel KPM .
yer yer ooo jer lu zaw !
aku ckp kat lu orgg nii ,
setakat nak pergi Nilai 3 bawak RM50 ,
baik kau lupakan jee doh .
nanti kau jadi cm aku tadi .
terkebil kebil tgk org shopping .
rasa mcm nak rompak die org jerr tadi .
lu org boleh jadi gile seh pergi Nilai 3 .
ini kau nak beli . itu kau nak beli .
pehhh beriban gak lah boleh habis .
aku penah habis beratuss doh kat situ .
punggai sungguh Nilai 3.
stock nak perhabiskan duet org jerrr.
kot sapa sapa nak mendirikan rumah bertangga kan ,
lu orang memang kena datang sinii derr.
barang kahwin, bapak men
murah murah . cantik cantik .
sungguh aku rasa macam nak kahwin masa tu jugakk . theeee :D
tadi aku tgk ,
ade abang tu borong karpet yang lembut lembut tuuu derr .
kalau aku ade cash .
masaa tu gakk aku belii .
bawak balik hostel .
boleh buat kuak lentang dan ramarama ngn roomate .
tapii tu lah .
aku ni insan yang lemah ,
tak mampu berserah .
tak dapat soping kat Nilai 3,
tapii aku dapat benda nii
nikmat hidoppp derr


boleh joget joget ngn roomate tersayangg
boleh pasang ear phone kuat kuat bila
letc ngajooo
HAHA sungguh tidak senonoh kau zaw!
so aku bajet .
nanti kalau aku kaya .
aku nak borong barang barang kat Nilai 3 laaaa .
kalauuuuu .
kalauuuulah kannnnn .......

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wwooaahhh
bestnye sale2
dpt cuci mate & beli belah
(:

auny ngehngeh :D said...

zazaw memang dah gila agaknya !

zazaw said...

kak nis : tahuu takperr
salee gilaaaa

zazaw said...

auny : apee pulakk

Myra Arshad (: said...

i love year end sale. heheheheh

dotblogspotdotkom said...

huhuh.... pernah 2x p sana... tp kawan cite.. kalau p time cuti... memang hapening....... huhuhuh

I-nie91 said...

sale end year mmg best!!
wee~

Ullyana zaidy said...

heheh..bese la pompuan mmg ske mmbeli belah..
heheh..bestnyer!!!

Cik Tom said...

cik tom pun xuka sale!!window shopping..hihi

Heidi Shafiq said...

best ye g nilai 3? aku xnah pegi pun.. ko nak bwk aku? :P

ANATI SOKI said...

ulalallalala.. masa menghabiskan duit kini telah tiba. year end sale bebeh!

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

wow..
soping2..
hehehehe..
bile nkteman Tim kua shopping sesame?
Nilai 3 memang dunia membeli pastu belah. hahaha

azaliahjsalleh said...

dh lme x pegi
dulu time tingkatan 2 , 3 rajen arr pegi sne beli brg rumah

keryoki said...

best-best..tapi try la pulak rantau panjang..

student said...

adehhh...sales memang sampai pengsan yang ini dongg!! T_T

Suhami Ahmad said...

atok walaupun duk nisombilan, tak ponah jojak kaki laie ke nilai 3

rahimah said...

I HATE SALE!!!!! (boleh?)

atok said...

kalau mama atok nk g nilai 3, kompem atok x ikot. berejam la gamaknye

Cik Akma said...

juling tgk SALE!! :D

HaNa HoNeY said...

sale sale sale
p duet lak xde
dpt cuci mate jela skunk neyh
haish *_*