30.12.10

Well Done Malaysia . Proud To Be Malaysian :)

salam .
dear all .
Malaysia betul mengaum malam tadi doh . HAHA .
cuba lah tanya sapa score .
tanyaa lahh .
yang memegang jersy no10 itu yang score ye anak anak .
lain tak bukan Safee Sali .


nampak kan wey , Indon don don tuh push push Malaysia .
bagi aku , semalam Malaysia main cam agak lalalalalalala sikit lah .
banyak buang bola .
haiseh . naseb menang kan ?
tak per tak per .
kau orang memang sepower power umat dalam hati aku :)
tabik lah doh kat Apek .
sungguh lah dia memang power .
tak tau nak cakap cam na dah .
dia memang bapak men power gila kot :)
nanti kot aku ada anak lelaki ngn perempuan ,
aku nak suh anak aku belajar tangkap
bola dengan dia lah . HAHA .
mula mula aku tak der semangat nak tengok ,
sebab tahu Safee dah kahwen .
HAHA semata doh .
boleh lak cam tu kau zaw .
gila dah kau ni zaw .
then ramai yang text aku , kata

"Safee kau main zaw"
" Safee kau power zaw"
"lahh zaw, tengoklah doh"
"zaw tengok zaw, menang kita malam ni"
"Safee kau zaw"

peh aku cakap ,
ingat aku bercinta dgn Safee ke mat ?
dia dah kahwen dan ada cahaya mata seorang lah gila ,
kahkahkahkahkah .
weyy sebenarnya masa tuu aku sakit perot lahh der ,
bukan sebab dia dah kahwen punn ,
perot aku masa tu boleh pulak nak main sakit sakit .
kacau betul lah .
naaaaa aku bapak semangat balik .
then Safee gol kannnnnnn .

-peh Kuna . boleh lak kau main
dokong dokong ngn Safee ehh-

pehh bapak smart doh .
Tahniah lah Safee oi .
baguslah . lepas ni ,
boleh lah belanja anak bini baju baru yer ?
kot nak belanja aku pun ,
tak derr salahh nyee derrr . kahkahkah .
dah tak tau nak cakap apa daa derr .
Tahniah lah kat pasukan Malaysia :)

sampai cuti cuti ni hah :)
kebangaan penutup 2010 tuhh gaii .
kebangaan penutup 2010
aku lak melabur duit untuk sem baru . haisehhhhh

Tahniah Harimau Malaya :)

Selamat Tahun Baru kawan kawan .
Semoga 2011 Allah panjangkan usia kita
dan dipermudahkan segala rezeki okay?
lepas ni , tak tau lah dapat update ke tidak nih
Jumaat-Sabtu-Ahad-Isnin :)
empat hari tuh .
will miss you guys
will miss this blog gaii
dan sila lah jaga kesihatan anda semua
sebab saya sudah dapat
penyakit selesema ya anak anak
untuk semua orang
take care okay :)
dan Izzati & Syakir
nape suka lahir lahir hujung tahun nih
HAHA
happy besday gedik :)
31.12.1991

*Gambar hanyalah bersumberkan Utusan Malaysia Online


*Gambar hanyalah bersumberkan Kosmo! Online- Sukan

30 comments:

hamzah ian said...

oyeahhh... malaysia ku tanah tumpah darah

aliza said...

tak nak tengok bola sebab safee dah kawen..hahahaha

malaysia champions!

Myaby said...

eh gamba boypren i

apa die wat kat sini?

kakakakakakkakakakaka

Anisa Hang Tuah said...

oleh kerana akak minat kerol fahmy,
nak gedik kat sni jap

hai khairul fahmi
nama saya anisa
saya tua setahun dari awak
saya minat awak

hehee

ANATI SOKI said...

safee safee....... T____T

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

yeh2..yeh2..esok cuti...TAHNIAH BUAT MALAYSIA....
tak pa2 byk lg hero yg tak kawen lg...relex aaaa...

NICK IRFAN said...

tahniah buat malaysia dan safee!! hahaha

cik pieja hut said...

safee n fahmi.
come here darlink..ahhaha

SYAFIQAH / S said...

sy mesia!

aqilah mohd ali said...

bangga2!!
kat umh kn.. da jd mcm stadium mlm smlm.. heheheh

kyrel said...

tahniah malaysia..
zazaw tak nak belanja k,rajagobal ke? hahaha

hiro said...

yeah2.

iKhRam said...

bangga jugak semalam.. malaysia memang mendebarkan semalam.. agresif jugak indon main masa separuh kedua..

hahaha
apapun hepi besday kat diorang yg besday memang cantek tarikhnya..
3i dec tu k?

shazzy :) said...

bangga bile malaysia menang :D

Suhami Ahmad said...

Tetibe menjulang namo safee ni ek...agak2 kalo atok yang kaki bangku ni jaringkan gol, pemes tak gak eh??
hihi

hafeez said...

sengal gila....frust ngan safee...hahahaha...macm mana lau malaysia kalah semalam???mesti ko post kutuk safee ko habis2 ek???hahaaha....no offense....

dotblogspotdotkom said...

huhuhu tahniah... kerana usaha keras deme tu le... dapat juga pakcik bercuti esok....huhuhuhu

zazaw said...

hafeez
tak der lah sampai aku nak ngutuk dohh

aien harun said...

kecewa jap.
safee da kawen..huhu..

ARJUNA.Inc said...

hehe..dorang cm men ntah ppe..sbb da knfden nk menag je..hehe..btw..malaysia hebat!!!

Cik Yana said...

alaa,,
knp sume belog cite bola?
xpndai nak komen,,
bley komen ni je,,
pmain no 8 hensem,,
hahhaa~

azalia hjsalleh said...

org dh terlayan bab bola
sume sbb zazaw

keryoki said...

malaysia!!! hehe

Fxysche Nas said...

safee ne dpt peminat dr artis indon gk...

aaaaaaa
habislaaa

Myra Arshad (: said...

steady gila malaysia :)

akubiomed said...

Salam perkenalan. Rasanya tidak terlamabat lagi nak ucapkan tanniah kepada skuad pasukan bola sepak Malaysia.

Dengar khabar beberapa pemain skuad kebangsaan akan berhijrah bermain diluar Malaysia

Heidi Shafiq said...

pasni aku nk stop jd blogger la.. aku nk main bola.. :P

padle said...

we are proud to be malaysian!

syafiq roslan said...

salam....tahniah kerana anda telah pown menjadi follower saya yg ke 200;....oleh yg demikian sudi2 lah ambil award saya yg x seberapa nie...kat blog saya ....sekian gracias...

PG said...

bola...situ sana sini,,,hohooo....nasib x minat..haha