4.1.11

permulaan 2011 aku yang tiptop condition derr :)

salam
dear all
lame tak update
bersawang berlipas habuk kat belog ni :)
ni hao ma ? dah 2011 kita ni
Permulaan 2011 yang bagus
sedara terpisah lebeh dari 10 tahun
akhirnya mengetuk pintu Teratak Keriangan
alhamduliilah nikmat tuhan :)
hari Isnin,hari memenatkan. pergi bayar yuran KPM.
masa bayar tuh, akak tuh boleh pulak marah marah
naseb aku tak lempang akak tu 500 harkat
ape ada hal tah, setakat kerja bayar yuran pun nak berlagak
ini lah Melayu mudah lupa. podahhh lah lu akak
hari Isnin semua bank kat Seremban sesak
habis semua orang nak keluar duit agak nya, kayo org Seremban
dua jam kat Maybank , dua jam kat Tabung Haji
terbahek .sakit sendi otot aku berdiri. susu anlene please :)
hmmm Teratak Keriangan & rumah maklong
macam dah sunyi sangat dah ni
apa tak nya .yang sekolah,dah selamat dah ke sekolah
KakMi ,Ema ,Intan dah balik Uni masing masing dah
aku jer yang tercangak canguk lagi lagi sorang sorang kat sini
oh damn ,sedeh pulak nak tinggalkan Teratak Keriangan
bff pun dah selamat balik Kolej .hilang punca dah aku nih
hari Rabu , melangkah lah aku ke Melaka bersama beg beg yang besar
oh tidak aku lupakan
Bomy & Bimo juga akan ikot sama
balik Melaka ni,
tak dapat dah nak wat aktiviti melawat-kawasan-bagaikan-
aku-yang-berhormat-sebagai-Dato-
Zazaw petang petang naik motor
tak dapat nak bawak motor laju laju dah .blog ni pun,
aku akan pastikan di update
InsyaALLAH :) selagi berpijak di bumi Melaka
selagi itu akan ku update ye
dia kata

"halahh Melaka-Seremban bukan lah jauh sangat"

memang lah tak jauh
yang menjauhkan diri aku ngn Seremban tuh,
aktiviti kolej tersayang lahh doh .pack nyemanjang
gotong royong untuk junior sem 1 pun kmk terlibat baa
sik adil sik adil sungguh
HAHAHAHAHAHA seronok dah aku nih,
tengah ingat junior junior sem 1 kena ngn senior senior
lantak lah dik oi
dulu akak kau ni pun kena laaaaagggggiiii
teruk dari kauuuuu orangggg tahuuuu?
orentasi pulak kan ?
rilek sudah derr. apa apa pun,
aku nih still senior yang penyanyang tahu ?


aku tak sekejam saitan nak membuli junior
aku ni dah lah kemainn baik punya umat :)
bermulalah bisnes topap menopap aku
tak sabar nak niaga balik


kot kau org yang tengah baca entry ni ketandusan kdt pun
boleh jer call aku kat no 017555555 :)
tak adee charge punyaaaa derrr
okay majulah bisnes topap untuk membeli
Mini Cooper
hoyeeeh :)

23 comments:

Myaby said...

banje topap ah der

ngahahahhaa

efa said...

eceh ada jual toup plak...yg penting time stdy tu perlu ada bisnes2 tmbh diut belanja ya dak?hehehe...leh la contact kalo kredit tak da..miahahaha..tp cmno mau byr..buh dlm akuan awk erk?huhu

padle said...

fuyoo..kak,nak topup celcom 2 inggit..hehe

apek poyo said...

blk melaka je bisnes..
kayo laa..jgn lupo singgah klebang

Azmi said...

weh tauke!!!

anamizu said...

blnje topup seploh hinggit..hihi

dotblogspotdotkom said...

huhuhu... blh la belanja topap yee.... nanti kita "gayut" lelama./// huhuuh

Zur@ZaRi said...

waaa.... business tetap jalan yer!!!
neway moga maju jaya dalam study n gak topup=))

ANATI SOKI said...

heeee... suda jadik senior!!! ngeeee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hohohoho..dah jd bines women dah ye...caya lah...

Myra Arshad (: said...

kak senior. nak top up ! :p

Adii NakHeran said...

hellow,,,
good luck utuk bisness,, kehkeh,,
mini cooper woo,,
out of my mind,,,

NS said...

tolong belanjeee topuupppp!! hahaha

=)

FarhanaFabulous said...

epi new year yaww ! following..

Suhami Ahmad said...

ati2 balik mlako
=)

adan said...

nak topup free boleh?

auny ngehngeh :D said...
This comment has been removed by the author.
auny ngehngeh :D said...

semekom kak !
topap celcom 5, maxiss 5.

...

auny! tolong buatkan jap!
bimo ni berak pulak dah..
aku nak cuci jap !

...

ok zaw. ape saje untuk kau!

sekiann. lalalalalala~

iKhRam said...

seremban dengan melaka tu bukan jauh sgt.. hahahaha...
lain la kalau seremban dengan penang.. ye la jauh..

kalau rindu gak.. g la kota a famosa.. melihat warisan peninggalan dunia.. dan nusantara.. tidakkan itu yg terbaik.. dari minum susu anlene.. yg muak itu

hafeez said...

x da topup free ka???hahahaha....mantap ar...mini cop tu....beli kat aku satu..ahhahha..newy, semoga new year ni beh baik dari yang lepas..

Botak said...

ye² je bank sesak., tabung haji kat s'ban mane pnah sesak.. menipu ni..
hahahahaha... :))

kalo nak raging kasi buat commando rest 30min kat diorang.. mesti best..
muehehehehe... :D

ENTRI TERKINI:
BURIT! MANTAP, PECAH PANGGUNG!
BERPERI-KEBINATANGAN

zazaw said...

botak : sumpah , hr isnin hr tuh sesak gila . sampai berdiri diri . lenguh tulang tulang aku . betul . tak tipuuuuu

Aefa Aerisya said...

student bangunan sebelah boleh tompang topup tak? :P