8.1.11

demi Mini Cooper aku sanggup :)

salam .
dear all :)
ni hao ma.
Melaka sejuk doh
Azmi nih, penipu betul, ada ke dia kata Melaka berdebu
aku tengok sejokkk semacam derrr
aku tido petang pun pakai selimut bagai kot
ker kat Ayer Keroh tuuu
mungkin banyak MAKSIAT kot mie
tohhh yanggg panassssss berdebuu
HAHAHAHAHAH
untuk awal awal ni lahh.
nanti dah tengah tengah
maunn bersauna akuuu ;D
macam lama tak update entry
serius lah rindu nak blogwalking
tapi mcm tak sempat jer dah nak buat semua benda tu
mahu tidak, wifi tak sampai kat bilik aku derr
panas berapi jer hati aku
lagi pula memang busy lah
dengan minggu integerasi sebagai
aku memang tak puas hati betul lah
dulu masa aku orentasi kan
tak ade nyer senior senior duk sebok sebok
nak join orentasi
time sekarang nih
senior kena join orentasi.
mcm pungai aku rasakan derr
tak apelah. dah rules kan,layankan jer lah
tapi ade jugak aku skip :D
theeeeeeeee
fine aku dah sem4, dah jadi senior
tapi memang semak gila lah kena join aktiviti aktviti nih
bukan nye aku kekwat ker ape
sebab tak nak join junior,tapii hishh entahlah
aku tengok junior kali ni,okay lah.
tapi tak tahu lah nanti nanti kan
jadual aku sem4 ni. memang mcm pack sangat
haihh entah lah. aku berazam nak belajar sungguh sungguh
demi nak beli Mini Cooper :)
boleh kan ? HAHAHAHAHAHAHHAHA
okay bebai :D

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

senior kena join orentasi?
hehehehe.cam pelik.
enjoy yee!!

zaw..akak ade gosip hangit..akak ade ym zaw hr tu.huhuhu
A.S.A.P

padle said...

mini cooper?
bli satria neo sudeyh...hehe

iKhRam said...

sabarlah.. masa study ni la nak rasa dunia orientasi.. dunia integrasi..

kenangan tu..!!
apapun gud luck utk sem 4..
pack ke, tak pack ke.. mesti kene senyum.. baru la org lainn berjangkit.. hahaha

aliza said...

mini cooper comel ar beb.
moga 1 ari nnti zazaw dapat memilikinya :)

Myra Arshad (: said...

hahahaha. aku pun sanggup :D

ijam ismail said...

huhu..sabar2...
mini cooper comel gak..
=)

NICK IRFAN said...

senior pun kena join? huh!

Myaby said...

pehhhhhhhhhhhhh

gua pon nak mini cooper. pinjam kau punye bole?

hihi

Azmi said...

ye kot ..
depan apartmen aku nih ada hotel baru bukak..banyak maksiat kot..
kah3....

missamy said...

comel mini cooper :)

ARJUNA.Inc said...

hehe..2 pkar abese je..kta da nek senior pn..senior ats kta cm bese la nk kaco daun gak..n dorang la plig poyo kn?n nnti bler kta da nek jdi mcm dorang..kta pn akn poyo gak..haha!!

Adii NakHeran said...

"pehhh demi mini cooper,, aku tolak semua yang ada,,," heheh,,, blajar leklok,,