10.1.11

kalau nak Mini Cooper kena belajar rerajin :)

salam
dear all
rasa mcm sedeh lah tak satu kelas dgn roomate
tapi tak per,
demi belajar dan Mini Cooper
aku gagah kan diri dan lepak sudah
HAHAHAHA gelak tak ikhlas sungguh
pehhh gentar siot aku satu kelas ngn mamat tuuu
before g kelas,
seronok aku dibahan oleh auny dan segala saitan
tak pe tak pe tak pe tak pee
demi Mini Cooper aku rela berkorban
satu kelas dgn sesiapa punnn
even orang tu penjenayah yang sanggup
membunuh 500 ekor semut sekalipun
kau tengok aku berjihad demi masa depan derrrrr
overall kelas baru aku okay
tak der lah bertumbuk bersepak terajang lagi
antara yang geng geng aku
aina jer yang sekelas dgn aku :/
seronok lah jugak sekelas dgn
KAKAK Nadiah , Nehy , Umm
u , Ain , Amie
tak ape lah,
mungkin ada hikmah di sebalik keadaan
eh zaw kau melebat apa ni? kau okay tidak??
aku kan jadi seorang yang berkaliber
dalam bahasa islam nya aku kena lantik
jadi ketua kelas
kau tahu apa tugas ketua kelas
kena memotostat segala
nota nota notaaa
lah derrrr
aaaaaaaa harrrreeeemmm jadaaaaaahhhhhhh
doranggg stokkkkkk
ngenakan akuuu
aku dah terkantat kantat jerrr bila lect kata itu ini
nasebb lahh untuk kelas Comm dgn Finance :)
hoy aku rasa mcm rindu org gila babengg
HAHAHAHAHA
aku rinduu kan cinonet ni hah
hari Sabtu dia balik Seremban
aku tak dapat balik sebab ada GOTONGROYONG
Hostel Tersaaayangg buat gotong royonggggg
so ini lah Icha yang latest


damn .
esok kelas
hadap diaaaa lagiii
grrrrrrrrrrrr

12 comments:

Budak Hati said...

alolo..comel betull..cam tuan tanah

Anisa Hang Tuah said...

comelnye bebi tuu

haa.selamat bergotong royong ye zawww..

Qeel Amir said...

kak, rumah mana ? nk beli topup. hehehehhe :D

Adii NakHeran said...

baby nya comel la,,
bila la nak ada baby ni T_T,,,
btw,, good luck utk kelas,, ignore jeq budak2 2,,,

dotblogspotdotkom said...

rindu kat si kecil tu... tanda2 awal utk MENANGGAKAN rumah kamu tu.... huhuhuhu

NICK IRFAN said...

comelnyer!! rasa nk cubit pipi dia sampai merah2

EB said...

Comeinyer...
Slmt slmt..
Slmt follow kmu..

Nadia Mashuri said...

hi.. singgah2 bace blog awak..

zazaw said...

qilah : HAHA 143E sudahhhhhhhh :))

Azmi said...

zaw bila kita nak sekelas???

zazaw said...

nganjing lah kau mie . sampai ketua aku tak sekelas ngn kauu lah derrr

PG said...

hahahaa..klu dh dapat mini cooper akak pon nk tompang...wahahaha

comel ahhh...