17.1.11

oh , kalau dah jadi student assigment tu WAJIB eh? HAHA

salam
dear all
ni hao ma?
liat gilo nak bangun hari Isnin Isnin pagi derr
naseb jer lah ada malaikat maut yang datang kejut
malaikat maut merujuk kepada
Auny & roomate
eh terima kasih la sebab rajin dan
sangat baik kejut saya :)
macam terharu derr, kalau nak ikutkan jam loceng
hishhh memang selalu kena
hempas jer lah gamaknya HAHA
memang tak berkesan dah jam loceng
dekat handphone Nokia tuu
kalau kat rumah masa sekolah dulu
NekPah lah jam loceng terbaek
tak kau rasa macam nak terkejut pulak kan
NekPah pulak, suara macam guruh.kahkahkahkahkah
eh, kalau tak buat esemen tak boleh ke?
esemen tu penting ke?
penat lahh wat esemen
kau gila ke zaw, esemen tuh. esemen zaw
back up markah kau zawww
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
esemen banyak gile derrr
banyaaakkk berjuta juta huruf nanti tu
berkajang kajang a4 paper yang kena ada tuuu
sekarang ni stok esemen aku kena
duk temu bual orang orang bank jer
HAHAHAHA
naseb lah dalam group doh
kalau sorang sorang
mahu dah terkantat kantut akuu
yerr lahh aku ni kan tak pandai
tak mcm budak DL tuuu pandai dalam segala hal kan
so kena lah buat in group
untung untung markah markah
budak DL boleh turun kat akuuuu :)
dapat aku lulus
tak der lah sesi budak DL terkejut

ZAZAW LULUS SEMUA SUBJEK !


kau faham tak,
aku ni tak cukup napas dah ni
kelas nyemanjang PACK
grrrrrr memang PACK derrrr satu jerr aku gap.
hishhh memang betul betul sem ni
-aku kalau dalam kelas Comm ngn PM
memang cm gini lah keadaan aku,
uwarhhh ngantuk
tapi tak der lah tidur sampai
meleleh air liur basi mcm budak tuuuu HAHAHA-

esemen keliling pinggang
quiz setiap minggu
damn !
so nanti
boleh lah dapat DL pulak kan?
nanti boleh lah BERLAGAK kat semua orang kan?
HAHAHAHAHAHA

*gambar bersumberkan Abang Google :)

20 comments:

noni said...

saimen saimen...........


fenin kepala mikior ! huhu,,

ANATI SOKI said...

ahahah.. kitaran hidup life as student. sentiasa diselubungi dengan esaimen.. gedush2.. anat pun baru dpt assgnment je nih. :(

Mfs said...

kitorang punya esaimen untuk sem neh dah lepas dah..jangan jeles..hakhak XD

Nadia Mashuri said...

terus kn berusaha ok..
=)

auny ngehngeh :D said...

malaikat maut kau panggil akuuu ?
lain kali tak kejut dah, kau bangun sendiriiiiii . hahhaha

keryoki said...

hahahha..
dah tu cam berlagak dah je..haha

iKhRam said...

jgn la malas2.. rajin la sket.. ni baru bulan januari.. kalau bulan disember nnt, kalau malas2 cam ni.. nak jadi mcm mana pulak...

(lagak sebagai seorang abg yg prihatin) hehehe...

Anisa Hang Tuah said...

zazaw..kak nis suke saimen
kerna saimen membuatkan kite comel
huahuahua..

thumbs up dear
(:

Adii NakHeran said...

esemen tu abaikan,,,
apa ada hal?? hehe,,
janji enjoyy,,, kehkehkeh

Myaby said...

esemen tiru kawan je yawwwwwwwww

NICK IRFAN said...

nk buat mcm mne? dh nama student msti ada asimen.. hehe

zazaw said...

auny ; alah alah alahh
kejutkan lahhh
eh . ehh . ehhhhh

zazaw said...

ikhram : terima kasih ya wahai abang ikhram . nanti balik Seremban, ringan kan tangan kau tolong aku wat esemen HAHAHAHAH

padle said...

esaimen aku belambak wei!!!!!

NOOR FATIN said...

selagi xabis blaja, slagi tu la ada assgment :P

NS said...

hehehehe..... ku pun dah ade esemen!!

mmg rasa cam malas je nak wat. =)

epaa chenta said...

hahaha. yuppp ! wajib

Suhami Ahmad said...

malaikat maut....kih kih kih
>_<

areripe said...

ASS Signment!
grrrr! tak buat satgi carry mark rendah!
dammm!

aliza said...

ish3..kalau dah dapat DL takleh berlagak2..ngeh3