14.2.11

cerita seram hostel aku. grrrrr

salam dear all
ni hao ma
yey esok cuti saaatttuu harii
HEAVEN nyeeee jangan cakaplah kan
padahal sehari je pun. melebat heaven mcm setahun kau cuti zaw
ehhh, nak dengar cerita seram tak?
bersediakah kau org nak dengar cerita seram versi aku ni eh?
memang tahap menyeramkan
habisss kecut segala hidung kembang aku derrr
okay cam ni citer die
semalam masa aku tengah syok syok tido
aku terjaga dalam kul 4 pagi gituu laaa
akuu dengar macam adaa bunyi air dalam toilet
bunyi memang menyeramkan okay
dah lah dalam 4 pagi nok
mahuu akuuu tak terpiker ape ape pulak kan
bunyii macam orang tengah mandi punn adee
aku dah lah kelam kelam kelam terjaga dari tidur ann
akuu tanpa pikir apa apa
aku terus memproses otak akuuu
bunyik siapakah yang sedang mandi dalam toilet tuu
akuu pun memulakan berfikir HANTU HANTU HANTU
rupa rupa nya. rupa rupa nyaaaa
cisss ! shower toilet aku yang rosak petang tuuu rupanyaa
air die syik terkeluar 24 jam
buat akuu cuak jer. buat menyeramkan tulang temulang akuu jeee
gila cuak akuuu heh
kenapalah kalau aku terjaga dari tidur
otak aku lambat berkesan
padahal shower tuuu memang dah rosak dari petang lagi
hishh bajet macam citer seram betul betul jeee
sungguh bikin akuuu cuak tahapp 9/10 okay
aku sengeh sorang sorang jerr
cite kat roomate
roomate pun mcm biasa lah
bukan nak kesian
gelakan adaa aa
aku paling benci kalau aku terjaga secara tiba tiba waktu tengah malam
sebab akuu takuttt dan payah mau tidur balik
HAHAHAHAHA

okay gai
Selamat Bercuti esok yaa
salam Maulidur Rasul


esok berpicnik dengan girlfriends
jumpa di pantai pantai sekitar Melaka yaa
layang layang
banana bottt
aaaaaaaaa
hahahaii tak sabar
:)


16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tht's why i love melaka.
ada macam2..best22
ala zaw..
hantu skrg dah takut ngn manusiee
siyess
hehe

aliza said...

haha..tuulah kalo dah terjage tengah malam mesti ssh nak tido lik kan.

Anati Soki said...

ko ni.. iye2 je zazaw.. mati2 anat igt hantu btoi.. coooooih... heheheh

Azmi said...

aku jgn harap ak terbagun kalau dah tido....tgk2 jam dah pukul 7 bru bangun subuh rimau pastu kalau tak de kelas tido balik sampai tgh hari

shah amirul said...

kalau dah terjaga tgh2 malam bwk2 la solat ye.hee

azalia hjsalleh said...

bestnya nak piknik ;)

Nadia Mashuri said...

sama lah kita..
tak suka kalau dah terbangun dan tak boleh tidur lagi..

noni said...

hye zazaw.
noni here.
salam maulidur rasul.
fyi. i've changed the url blog for some reason.
so this is my new url kayh.
http://scarletz18.blogspot.com/
~NONI~
;)

zuhanismohamed said...

aiyakk..ye-ye je ingat cerita seram betul td..

bru ingat nak cuak ! hehe

Myaby said...

sebenarnyekan




aku dlu pon penakot. lg terok dr kau. kahkahkah

PG said...

ahahaa...same2..slalu klu terjaga kul 3-4 pagi, memang abik selimut pastu terus bungkus...huahauaa...

ehehee...lame x naik banana boat..hii..enjoyy k dik =)

ARJUNA.Inc said...

haha..sy pnah ok..msa zman skola a..bler tdo tsdar je..dgar bnyi mcm2 kt lua umah..tp sbananye..2 prminan otak kta je..jgan pkir sgat ye.hehe..x de pe je 2..

Myra Arshad (: said...

hantu zazaw masok bilek :p

padle said...

dem2..kenape aku x rase seram lgsg ngan cite ko ni..adoi...

apek poyo said...

den ghaso tu hantu joo on laa..ekekekek

iKhRam said...

hahaha.. bile tertipu dgn paip asrama sendiri.. hahaha, kelakarlah..