1.2.11

Le Tour De Langkawi laluu depann kolejj akuu gaiii. HAHAHA

salam dear all
ni hao ma
wah wah wah Melaka sejuk macam turun salji nyaahh
sejuk tahap cipan
kipas kuasa 10 macam seakan terhapus dek kesejukan Melaka okayyy
saat nak bangun pagi, adalah saat hampeh aku pernah rasaakann
ketaq lutut siot nak bangun pagi pagi
aku tak yah susah susah dah nak pasang kipas dgn kelajuan 10 dlm kelas dah
halahhh kolej akuu old school
dalam kelas tak der air cond mcm Uni kau org
hisshh kalau dulu masa zaman kepanasan, before nak pusingkan kipas
aku kena hentak kotak suis die dulu, maka barulah berputar kipas
gila old school okay. jangan gelak ! HAHA
gila aku syg Kolej aku kot. sebab ade sentimental value bahhh !
Melaka panas aku bising. Melaka sejukkk punnn aku bising
hisshh tak paham aku heh!
semalam berhujan berebas ni hah aku and the gang
i mean my classmate and beloved pal lah oiiii
gila kau dalam hujan hujan tuu bapak
gagah tak ingat dunia dah kami ni
sangup ni hah berhujan demi nak melihat Le Tour De Langkawi nyahhh
die mula kat depan Kolejj akuuu tuuu
habis kunyup okay baju tudung kasut segala
anak anak dalam baju aku tu hah
gila tak berhengat demi nak tengok perlumba basikal punya pasal
sampai sanggup ponteng kelas Finance Product tuuu
bajet lahh. aku dah basah kunyup tiba tiba nak masuk kelas
gila tak berbaloi penantian aku berjam jam okay
then ramai ramai ambil keputusan TAK MAU MASUK
pungai lah kau zaw, kau pilih basikal dari belajar
kot NekPah tahu mahu kene pelempang kiri dan kanan
so sila lahhh jangan membocorkan rahsia dan
pandai pandai IM secara rahsia dgn NekPah kat fb okayy? HAHA
gila keji okay
dari 10.30-12.30 kottt duduk dalam hujan
berkongsi payungg ibarat macam ape jer. tapi sweet !
sekaki payung sepatutnya untuk seorang
berkongsi seramai 4 org
watdesweet kan? memang basah kunyup lahhh derrrrr
habuan kami tidak menjejakkan kaki ke kelas
adalah kedatangan kosong & kami kena buat latihan
Finance Product sebanyak empat soalan
watdesweet gilaaa bahabengg okayyy
waktu rehat diabaikan demi soalan Finance
heh, gila gempak akuuu mengelabi buattt okayyy
balik balik domam den hah
memang cari pasal punyaa lahh kann
layankan gambar gambar ni hah :)

sebelum berlumba saya kena makan pisang
itu rahsia kejayaan saya. HAHAHA. masa ni dapat lah kau makan pisang
kau tengah bertungkus lumus kang
memang tak lah nak makan an

diiringi oleh abang atok becaaa

kau nampak anak panah tuh
bapak kunyup siott tudung aku
gila gagah aku ! gila machooo aku :)

kot lah kereta ni nak bagi aku tumpang
ye lah hujan kan
tapiii harramm jadah !

bawah payung warna merah Wan Shahmi
aku pun tak paham kenapa muka aku separuh
tangan kelong mungkin

dah ni kenapa pun aku tak paham
membuatkan aku lagi tak paham
KENAPA & MENGAPA
amie pakai songkok
HAHAHAHA
amie gila gagah okayy masa tuu
sangupp basah kunyup bersama
left: apie,pijan,jijol,daus,amie

welcome to Malaysia and Melaka minah salleh
bagus gila lepak sama tengok LTDL kat mamak Subaidah !

bukti hujan! tudung aina basah kunyup okay !
boleh perahhhhhhhh

aku tak paham kenapa muka kak eja cm tu heh
HAHAHAHA
akuu memang terlindungg katt hujungg saneeee


dah kenapa muka kau cm tuh zaw?
jijikkkk kuasa 600
sila tampar kiri dan kanan pipi akuuuu
domam weyyy. rasokan! sapo suruh gata gata poei bohujan!

yey
esok balik Seremban
:)
tak sabarrrr nyeeeeeee
selamat bercuti dan selamat beramal
doakan kesejahteraan rakyat Malaysia di sana juga


15 comments:

ARJUNA.Inc said...

wah2..ritu le tour lalu kt kg sy..hahahha.. =P

Anisa Hang Tuah said...

wahh..basah kuyup kaurang sumee..bagus22 semangat nak nonton ltdl..zaw..anda comel laaa

auny ngehngeh :D said...

asal kau tak pegi berbasikal ngn diorang ? ngahahhaha :D

shah amirul said...

le tour lalu sekolah saya :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

LTDL dh berlangsung lagi:) sonok tgk byk beskall :)

azalia hjsalleh said...

perghhh bersemangat eyh korg
gud gud

ANATI SOKI said...

ngeee.. ada yg hensem2 tak? bak anat sorang!! wakaka. tuuudia.. anat gatai daaah

aliza said...

perhhh sanggup ponteng class seehhh..gud2 :)

iKhRam said...

zazaw.. diorang ni lalu depan jalan besar umah aku.. lagi tak percaya

Suhami Ahmad said...

Lalu belakang kampuang atok
=)

Adii NakHeran said...

hahahah,,, bestnya~~

areripe said...

haritu diorang lepak dekat bus station SP, carik apa tak taw geng2 matsalleh tu?haha

Myaby said...

yg tak paham lagi ni apesal kau gagah gila pegi tgk LTDL ni ha.

x minat auwwwwwwwwww.

°•.MissAlya.•° said...

wahh, sgt purple la belog akaq :D

Imran nyambek said...

ooo...patutlah gua namapak ramai2 berbeskal aritu