5.2.11

Pintu toilett unik !

salam dear all
ni hao ma?
penat segala penulang pinggul aku nih
semalam sehari sakan bercuti bersama
family tersayang tercinta tergedik dan segala ter lah
nak bercuti dgn husband, husband tak ada lagi
nak bercuti dgn pakwe, pakweeeee pun tak adee lagi !
sungguh sedih nenek aku rasakan :)
berbalik kepada tajuk di atas yer anak anak
PINTU TOILET UNIK
okayy terjadi kat kolej akuuu
akuu sangat rasakan pintu toilet aku, verytheunique okay
Melaka pulak kan, berangin sampai tak ingat dunia
aku jalan pun terhuyung hayang
pasal kain baju kurong, laagiiii lah jgn ceritaa kan
terangkat sana sini heh
then tersebutlah satu kisahhhh tergelak sakan
bak kata KAKAK NADIA, sapa nak pergi toilet kena berteman
kalau tidak tak boleh keluar
aku punya lah tak paham masa dia cakap tu
aku buat bodoh jer lah,
kot lahh dia nak cakap ada benda benda jahat dalam toilet kan
so kena lah pergi berdua, rupa rupa nya disebabkan ANGIN
aku chill chill jer pergi toilet dengan sape tah
lupa lak aku masa tuh
masuk masuk toilet aku dengar pintu utama toilet gedegangggg bunyiii nyer
lepas dah menyelesaikan segala hajat
nak bukak pintu utama toilet
bahhhhhhhhh tak boleh bukak okay
HAHAHA. gila kelakar PINTUTOILETTAKBOLEHBUKAK !
akuuu cuak nak mampos okay
takan nak bertapa dalam toilet dengan bau bauan manis ann
nak tak nakk
kena jerit lahh nihh
naseb lah before nak masuk toilet tuh nampak Man & Acap
makaaaaa

aku: ade sape sape dekat luarr takkkk
(senyap) hishh jangan lah bebudak ni blaaaaa
aku: weyy tolongg aa tendang pintuuu
(senyapppp lagiii)
aku: weyy Mannn .. Acaappp tolonggg aaaa tendangg pintuu
then dengar satu suara "tepii sikit"

taraaaaa HAHAHAHAHAAH
gagah nyer Man si kucing hitam
terima kasih Man !!!
keluar toilet teruss kena gelak
teruss aku joinn dorang borak sambil tengok pembangunan Hostel Uitm
cover itu perlu yer anak anak :)

heh, esok balik Melaka
flight kul 3
tapi tak tau lah dapat sampai kul berape kan
confirm gila bahabeng
jammed !
arghhhhhh
test test test esemen esemen
elaun tak masuk
pokai
grrr

15 comments:

auny ngehngeh :D said...

perghh .. mintak tolong man pulak kannn

aliza said...

hahahahaha..selamat ade org kat luar tuu..kalo dak tuu dah blah mmg dok jewlah kat dalam tuu.ngeh3

azana said...

ok jugak bertapa kat dalam 2.. cari ilham..haha

Myra Arshad (: said...

selamat mula belajar :pr

Anati Soki said...

ahahaha... pintu toilet yg memerlukan teanaga kudrat dari luar.. wakakak.. unik giler

Nadzmy said...

Haha....flight apa tu yg jam..

fara said...

haha , okayy lepas nieh pergi toilet kena berteman laa nampaknya ,
tuh pun kalau beragin lagi laa . hahaha

bunga said...

mmg unik..haaa..

Nadia Mashuri said...

huhuu..
penah juga la mengalami kejadian mcm tu..

Azmi said...

hahaa.....aku gelak jap...
padan muka ko....
haha....
nasin ada orang kalau tak bermalam dlam toilet la kau

NOOR FATIN said...

aduhai. nasb baik cpt2 keluar. lagi lama lagi pening. eheh

hafeez said...

belajar ar dengar cakap orang tua2..hahahaha

padle said...

ape la dosa pintu toilet tu agaknye...

Myaby said...

gua salu gelakkan minah india kt utm dlu sbb suka bwk hp ke jamban time berak.

rupa2nya ada jgk pekdah bwk henpon ke jamban. kahkahkah

zazaw said...

auny : man jiwa raga akuuu doh . kahkahkahkahkah