22.3.11

dah nama pun student kan?

salam semua. kan dah kata kan.
namanya kalau dah kat Melakauuu memang tak cukup kaki
dan tangan nak buat segala kejadah benda benda tuu ha.
kalau boleh nak jugak gunakan perkhidmatan hidung dan mulut tolong sekali.
tapi tuuu lah hidung dan mulut tuu bukan ada tangan dan kaki pun.
erk? HAHA

okay memang busy tahap ggggiiilaaaa. betul tak tipu nih.
sumpah super tension tahap petala keberapa entah lah.
rasa macam nak hentak kepala dekat dinding.
tapi mestilah tak boleh.
sebab dalam kepala ada otak yang perlu diguna pakai sampai hujung nyawa.

rasa macam nak pukul, tampar, orang.
dan kalau lah org tu bagi keizinan untuk bunuh diri dia pun tak apa lah kan.
eh ada ke orang nak bagi dirinya untuk dibunuh? gila kau zaw.

esemen berlambak. dah lah baru tadi dapat esemen Finance Product.
kena pergi Bank Islam buat interview dekat sana.
da sesapa rasa dia orang Melaka yang memang baik hati
nak tolong bawakan group kami tak? tiba tiba je kau zaw.

quiz, test memang tak payah nak cakap lah. memang serabut tau :|
rasa debar tau hati dengan subject Finance Product & Finance Management tu.
rasa macam minggu ni setiap subjek ada test tau. oh Tuhann.
dah lah tadi esemen Mandarin kena reject.
rasa macam grrrrr.
tau tak bahasa Cina tu berbelit.
tahu tak tulisan Cina tu berbutar putar?
kenapa laoshi reject esemen zazaw dan aina?

tolong lah nak lepaskan minggu ni je.
sebab aku rasa minggu ni minggu yang penuh dengan segala
keseksaan dan keseksaan dan keseksaan dan kesek sek sek sek saaaaannnnnn !!
rasa nak bernafas pun sesak hidung tau.

dengan teater muzikal yang hari rabu minggu depan kena perform lagi tu.
satu haprak pun tak fikir idea lagi tau.
memang macam tak segak sangat lah kalau nak berlatih
dalam otak tengah serabut kan?
tak memasal jer nanti jadi teater muzikal lucah.
erk? tak pa. group kita pasti boleh !

haa dengan montage tak siap lagi :|
haa dengan final yang tinggal lagi empat minggu
memang handsome !

rasa macam bila dah pulun habis minggu ni.
nak lah jugal tidur puas puas untuk weakand
ehh tak boleh jugak nak tidur tiduran.
kalau nak tidur tiduran berhenti belajar !
kalau nak dapat penampar kiri kanan NekPah.
mai test terai cuba dan buat. pangg lima juta kali.

okay lah doakan hari aku untuk minggu ni berjalan dengan lancar tau.
sumpah serabot.
tapi saya ada kawan kawan yang boleh menceriakan hari
hey kawan terima kasih okay.
gelak untuk hidup. hidup untuk gelak.
babai

16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

zaw,,kak nis pun byk saimen.
argh mase tidur sudah tak mencukupi
:'(

cik ubi said...

aku ade test esok..tapi hati teringin nk tgk merong mahawangsa..

mengidam..hish

aliza said...

gud luck taw zazaw...moga semuanya berjalan lancar :)

Amie Tempoyak. said...

good luck to u :)

Zaza said...

x pe la.. bak org kate.. bersusah2 dulu + bersenang kemudia ?

apik pehe said...

hehe..biase lah tu..dah name student..kena banyak keje..hehehe

Adii NakHeran said...

lek lu~
pe susah,,, srh ar kawan2 buad,,
kan kawawn2 ada~ hahaha
tu namanya tolong~

Heidi Shafiq said...

caiyok! :)

Myaby said...

dulu time belajar mata aku cam panda sbb tido kol 3 pagi tiap malam.

final sem kene darah tinggi teros. hambekkkkkkkkk

kahkah

Rahimah Ramlan said...

seronok sungguh lah jadi student kan??
jeles rasanya....
huhuhuhu...

Mfs said...

siannye dieeeeee..
haha.. :p

Anonymous said...

same2 awkk.. heheh

ainfarahin said...

chill babe...
bio tension skng...
kang dh cuti sem..baru tau rindu nak idop buzy cm sekarang...

Cik Akma said...

chill okay! name pon student. nnti cuti sem rehat sepuas2nye! :)

Myra Arshad (: said...

hahaha. kesian kot. otak dah serabut kan. teater muzikal ? sound great :)

HaNa HoNeY said...

tahu xpe
nak beh2 sem neyh la esaimen semua nak nimbun
test semua nak dtg
quiz ajak zapin skali
semua pakat dok wat serentak
mau meletop pale