29.3.11

Lemas

salam semua
minggu penat minggu terkejar sana sini sana
minggu teater muzikal. kena hafal step menari.
kena lembutkan badan sebab menari. damn. aku gagal.
memang tak lah kan aku nak melembutkan segala badan
dalam masa tiga hari ni. aku redah je apa yang jadi nanti.
keras tak keras lah kan aku menari.
gila apa aku nak menari lembut lembut.
aku bukan penari kebangsaan pulak kan? HAHAHAHA
time practice stok aku kena gelak jer. ahh lantak lah
janji aku naik atas pentas perform kan
(nak sedapkan hati sendiri sebenarnya ni)
dengan esemen yang berjuta juta patah perkataan tak siap lagi.
lain kali jangan jadi macam aku
sebab suka tangguh kerja tau.
kalau suka tangguh kerja, nanti jadi macam aku.
iye lah kan esemen bertangguh tangguh
mahu tak terkejar kejar kan
pehh lepas sudah esemen Fin. free sekejap. tak lama lah free nya
beberapa jam jeee punn
aku cakap sama kau orang kan,
kaki aku sakit gila ooo sebab menari punya pasal
tiba tiba aku rasa cuak gila lah nak naik pentas hari Rabu ni
aiseeeyyyymannnnnnnnnn

aku rasa aku nak pakai helmet lah pergi mana mana
yer lah sebab nak lindung kepala aku supaya jangan sakit
grrr sakitt gilaaaaaaa
boleh tak eh? HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

doakan group kami menang hari Rabu(esok)
babai


6 comments:

Adii NakHeran said...

jangan risau,, conform menang punya,,, hahaha

Myaby said...

huhu.

menang kongsi hadiah kay.

hakhak.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

MESTI MENANG....HOHOHOHO..

noraliza said...

moga menang ar zaw..dulu pernah gak join tarian,jap g masa persembahan tuu leh telupe step..xcam malu lak..tpi bedal jer ar pastu.haha

iKhRam said...

tak pandai la kene balaja jad pandai.. hehehe

HaniffHarunHanafi said...

ok, ada org da ramai followers. (: