1.4.11

tarik nafas lega.

salam semua.
okay manusia yang sangat penat nak update blog dah ni.
kalau update blog kan boleh lah kot kurang sikit kadar tension tu.
sikit jer lah. tak banyak mana pun.
biasa lah kan nak buat macam mana
kalau suka menanguhkan kerja. macam ni lah jadinya kan?
tidur pun asik macam tak cukup jer okay.
penat nya jangan cakaplah.
rasa macam nak merangkak rangkak jer pergi kolej tau. HAHAHAHAHA

teater muzikal dah selesai.
alhamdulillah dah berjaya buat penonton gelak, ketawa, sorak tu semua.
kalah menang tu belakang kira.
janji kami enjoy atas pentas. menari bollywood aku dah jadi

zazaw-menari-celup-kayu-balak-keras-bollywood

result dorang umum final semester ni nanti :)

esemen dah selamat hantar dah.
tinggal Fiqh & Product jer belum lagi
weakand kat Melaka lah kan. macam tak rasa apa apa doe.
sabtu ahad tu kemain cepat betul berjalan.
eh sabtu ahad ade kaki ke?
lantak lah kalau ada kaki pun

semakin pelik pelik manusia zaman sekarang kan?
kalau aku tak dapat kawal kadar kadar kadar meluap dalam badan ni kan
ah ke Hospital Bahagia agak nya sekarang ni

gua rasa. gua nak balas rindu dendam tidur gua
dengan bantal busuk masam gua tu lah
tak macam kelakar pulak hari hari tidur tiga empat pagi kan?
kalau lah mata gua reti bercakap
gua confirm dia dah marah dengan gua sebab tak bagi dia tidur

eh kadang kadang manusia pun perlukan rehat lah
apa ingat badan ni mesin bertih jagung ke?
okay lah gua nak tidur untuk 28jam mulai sekarang
HAHAHAHAHAHAHAHA

kalau nak dibandingkan dengan minggu lepas
minggu ni boleh jer tarik nafas dengan lega sikit

okay dah nak kahwin dah kau A.I
semoga bahagia okay
sedih? lepak sudah. taraaa jodoh laaaaa :)

5 comments:

hafeez said...

hahahhaha....nasib badan...len kali tangguh lagi...

padle said...

teater muzikal?

nak tengok!!!

Anati Soki said...

yeay!!!!! anati soki ada lagi 3assgnment yang perlu dihantar.. lama dowh tak blogwalk.. rindu ko zaw..

Suhami Ahmad said...

nak ituttt

noraliza said...

takde video mase perform tuu ker zaw.. nak tgk !