2.4.11

rindu

salam semua. bila rasa rindu nak menangis laju laju.
tapi kalau nangis nanti tak macho pulak.
rindu nak balik kampung satu. rindu nak makan durian satu.
rindu nak peluk bantal besar satu.
rindu nak cium muah muah satu. rindu nak lepak dengan member satu.
rindu nak gomol Icha satu. rindu nak cium Icha
muah muah laggiiii lahhh banyakk.
Icha dah besar okay. comel sangat. kiut sangat.
marilah gambar yang menceritakan segalanya. HAHAHA.

haruslah permulaan sesuatu gambar dengan Cik Ja dia kan
bebudak zaman sekarang power siot
mata dia dok ikot jer camera aku ke atas ke bawah tuu semua
gambar ni masa aku cuti mid sem baru baru ni

masa ni dia bercukur jambul
jangan tanya gua mana
gua ada kat Melaka sedang bergelumang
dengan test esemen dan aktiviti kolej
tak guna !
comel kan dia tidur dalam bakul tu?
kalau gua tidur runtuh dah bakul tu
huehuehuehue

gua nak belajar lah buat mulot cam ni
asik nak buat mulot muncuungg itik pun payah jugak kan

lulus tulus ikhlas dari hati aku
aku suka gambar ni
aku suka mata dia. kuyu kan.
kalau nak kata ikut mata aku
bagaikan semut dengan gajah
mata gua buntang
mata dia coklat derr
ikot mata afak dia

tadi gua skype dengan dia
memang lah sepupu sepapat gua saja buat gua jeles
boleh di gomolnya Icha depan screen laptop gua
naseb gua tak tumbuk jer screen leptop sebab geram
errr kalau pecah nanti sapa nak ganti kan?
gila lah kau zaw
bai :)

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel la zawww

noraliza said...

comelnya...cam nak cubit2 jer.hehe

Anati Soki said...

ceh.. igt kot wat statement rindu kat anat... aaaaisssh.. sebak ar cmni..

vanilla_cokelat said...

comel-comel...

@ noraliza...

x baik tw cubit.....ke nk balas dendam kena cubit time keck dulu..hehe

Bro Framestone said...

nak di rindu juga

Tauke Budu said...

kau mai peluk aku je lah..haha........

aiman rashidd said...

tak skype dengan say pun ;p HAHAHA

thanks for the wish :D

zazaw said...

kak nis : hik hik comel kan . macak Cik Ja die . huahuahua

zazaw said...

AKAK ALIZA : jgn cubit. nanti pipi dia sakit :D

zazaw said...

ANAT : eceh eceh . tak masal kau nak buat ayat kesdihan :D

zazaw said...

vanila cokelat : hik hik tahu takper kan :)

zazaw said...

bro : eceh si dia bro dah rindu rinduan ape dgn bro :D

zazaw said...

azmi si tauke budu : peluk kau buat ape. bau ubat je karang. HAHA

zazaw said...

aiman : hahahak . memang lambat lagi nak ber skype sesama tu haaa . huehuehuehue

ridoma said...

hehe nice bby..so cute! =)

apik pehe said...

wahhh..comey nyer..apik mmg suke budak2..xtau naper..hehe

PG said...

hahaha. kelakar!

akak pon jenis camni gak, rase cam nk sekeh je org2 y suke buat jeles2 ni hah. kt duk rindu2 ni memain plak dah. aishhhh!

Myra Arshad (: said...

waaaaa. i'm addicted to baby. auumm xD

Suhami Ahmad said...

alololooooo...tomey!

Shue Hanna Evan's said...

zazaaa.... anak ko ke ?? haha comel laaa..