4.4.11

tak puas hati, cakap lah sesuatu

salam semua.
nak kata minggu ni boleh lah dikatakan
kurangnya tahap kesibukkan tu semua kan.

tapi yang menyakitkan segala rasa urat menyurat kat kepala tu kan
bila kolej tersayang tercinta muah muah tu
boleh pulak nak buat Program Kerjaya setiap petang bermula
Selasa, Rabu, Khamis. setiap petang okay

memang dah rasa macam nak hentak kepala dekat
dinding kasi hancur sebab tak nak join program tu
tapi kena join jugak. sebab nya ada status
WAJIB
rasa macam grrr. tak pa lah. kursus kerjaya jer pun
pergi lah sekali seumur hidup. kau kan dah sem empat zaw
pergilah. pergilah.

lepas tu balik petang berebut bus dengan
manusia sepuluh punya hal lagi
alahai itulah part yang tak seronoknya kan

kalau nak serong tu memang boleh
tapi bila fikir fikir lima sepuluh kali
nanti kena buat khidmat masyarakat bersih kubur tuuu semua
memang membantalakan jer lah segal niat
syaitan yang jahat dalam kepala otak ni

mamat tu kata
"halah serong jer lah. kata gangster kampung"
amboi cik abang yang kena khidmat masyarakat tu aku
bukan nya kau kan?
kau nanti cik abang paling paling
senang lenang jer ketawa kan aku HAHAHAHAHAH
macam syaitan
aku ni jugak nanti berpeluh peluh kena khidmat masyarakat

dan aku rasa ade wap wap tak puas hati lah
ada ker manusia tu mengelabi dekat formspring aku
suka hati aku lah nak gelak besar ker gelak kecik
ada aku kacau kau dekat Kolej tu?
ada ? ada ? ada ? tak adaaaa kan?
lepas tu kan, kalau tak suka baca blog aku
jangan baca. lepas tu jangan nak menjaja blog aku kat kolej
macam kau menjaja kuih tiga seringgit tu?
esemen kan banyak
baik pergi buat esemen okay?

baiklah sampai disini sahaja
terima kasih lah sebab selama ni sudi baca
bai

11 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sabo dik sabo...

Cda CdOot said...

skung kat fOrmspring pOn jadi untuk menyound owang zaw .. mentang mentang la kite x leh tawu owner jari yg type 2 , suke2 dorang jer .. kan ?? hehehee

Cda CdOot said...
This comment has been removed by the author.
Suhami Ahmad said...

aiyooo.anon serang ke zazaw?

mie said...

ok la tu...
join untuk masa depan..
ehehehee

padle said...

entri yang berbaur emo...chillex weh...

zazaw said...

ladyzul : HAHA. ni tengah sabar ni kak. kalau idak sy dah bako jer

zazaw said...

cda : kau pun kena jugak ke? aku dapat lah budak tu, aku pijak pijak die. kalau die bace ni, mai jumpa aku kat kolej. HHA , ade gaya ganster Melaka tak? huahuahua

zazaw said...

mie : ade jugak yang serong ya . HHA

zazaw said...

padli : emo tak emo . gerammm pun adeee. hihik

zazaw said...

atok : budak kolej jer kotttt