16.4.11

final

salam semua. Final dah tak lama lagi dah ni.
tension tahap nak final memang tahap paling critical okay.
kalau tak waras agak nya dah boleh hentak kepala keras ni dekat dinding.
tapi aku tak kan buat kot.
itu cara orang tak ada iman.
insyaALLAH.minta dijauhkan dengan segala benda yang tak sihat tu.
amin

aku kalau boleh nak jumpa orang yang kata
diri-dia-tak-tension-belajar
serius aku nak jumpa org cm tu.
aku nak mintak sedikit nasihat dah kata perangsang.
esemen tak siap lagi ni.
boleh pulak 'pak cik makcik' dekat bank tu berlagak gila
bila orang nak interview dia kan. macam ni lah kau orang buat kite orang kan.
tolong lah bekerjasama sikit kan?

aku tension dengan semua subject yang aku amek.
tension tension tension sangat sangat sangat ssaaangatt.
rasa macam nak rebus air buku buku tu,
then minum terus tidur,
bila bangun tidur terus jadi manusia paling pandai dalam dunia.
kalau lah boleh kan.
tapi memang tak boleh pun

eh nak tau tak? Teater Muzikal hari tu,
kita orang menang :D nampak tak muka ceria aku ni?
tempat pertama tuuu okayyy.
hak hak hak hak hak hak (gelak angkuh)

okay lah doakan aku untuk final ni eh? doa kan aku kuat segala keimanan.
memang dah jarang sangat update blog sekarang ni punn

bai :)

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

rebuslah buku tu
anyway zaw

all the best!

noraliza said...

buat yg terbaek zaw n tahniah diatas kemenangan itu :)

syafiq roslan said...

smee la....tyme2 nk final niee laa rasa menyesal....pasal x study dari awal sem......anyway...gud luck....

hafeez said...

all da bez...:-)

padle said...

chill saje..exam je pon..

tahniah la sebb jadi johan..

Miss b said...

bak kate nis,

rebus.

pastu telan.

xyah stadi dah pastu. wakakakak.

Anati Soki said...

esaimen aku dha setle. presentation aku dah setle.. skrg exam mood buat aku rasa gila nk shop online

Hanafi Ghazali said...

xyah rebus lah zaw..
ko kunyah terus jer buku tuh!
wat selamber mcm ko kunyah keropok lekor!
bhaha

aunyasyuhada said...

hanafi , alang2 sebut pasal kopok lekor . bila nya nak beri kat haku ?