23.4.11

rasa macam nak

salam semua.
lap lap habuk jahat dekat belog.
belajar ni zaw, mana jer tak tension zaw.
berkawan ni zaw, mana jer yang tak bergaduh zaw.
bercinta zaw mana jer tak berperang zaw.
lagikan lidah tu boleh tergigit kan?
okay aku tak bercinta pun

aku ni kan memang berusaha untuk jadi kawan yang
baik di mata mata kawan kawan
tapi biasalah aku ni bukan sePERFECT mana pun.

aku ni kalau boleh nak jadi anak yang berguna dekat arwah abah dengan mak.
nak bagi mereka bangga dekat aku.
tapi tu lah aku tengah berusaha lah dengan sedaya upaya.

aku kalau boleh nak menangis kuat kuat.
biar nak bagi tau seluruh alam yang
aku betul betul tengah tension tahap paling maksima!
maksima ni tau.

aku kalau boleh nak hentak kepala kuat kuat dekat dinding,
tapi ada bantal la. itu baru cara orang ada iman.

aku ni kalau ada masalah baru lah betul betul ingat Tuhan,
Family kat Seremban tu semua.
tipu lah kalau kata tak rindu kan.
tapi nak buat macam mana,
esemen test final tu tak segan nak timbul depan aku

aku ni manusia cepat tepengaruh.
kalau dah duduk kat Seremban tu nanti
memang hari hari lah keluar kan.
lepas tu Nek Pah membebel aura ker 100/101 :D

aku kalau minggu final,
mula lah hidup aku celaru mcm apa jer.
manusia paling celaru aku rasa, aku lahhhh.

aku kalau boleh nak bunuh segala kuman
jahat jahat yang mengangu hidup aku.
nyah kau dari sini si kuman kuman. HAHA

rasa rindu la nak berbelog macam dulu dulu.
belog walking tu semua.
tapi masa tak ada kan.
aku kesian dekat kawan kawan aku yang kena buat esemen it pasal blogspot.
gud luck tau kau orang semua.

student KPM Bandar Melaka. good luck for your final :)



7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

good luck zaw
buat yang terbaik.
kak nis pun rindu zaw
:)

Anati Soki said...

ko mmg zaw.. tak pneah kesian kan aku.. ckup payah nk update blog.. dem dem dem.. majok ar cmni.. pepe pun.. ko jwb exam tuh baik2.. nk lg snng jwb exam meh aku bg tips kat ko.. time nk jwb tuh.. ko bayagkan muuka aku.. cahaya suci keimana muka aku.. confirm pasuh ko boleh jwab dengnamudahnya.. muahahahahhaah

iKhRam said...

relax.. sekurang-kurangnya kita sedar.. tuhan bg ujian supaya kita ingat padaNya..
insyallah usaha kita yg sealma ini kita perah keringatnya pasti akan berbuahkan hasil.. galakkan diri belajar bersama kawan2 yg lain.. supaya tekanan dalam diri itu berkurangan..
semoga berjaya k? insyallah..

Miss b said...

sabar

stress tu yg bes. sbb lepas stress leh rambu rambu

wahahaha

noraliza said...

tunggu gak si dak zazaw nie..papepun kena dulukan yg mane penting dulu zaw..nnti dah free leh lah blogwalking puas2..hehe

Azmi said...

biasalah tu zaw...hidup...
tak hidup kalau tak de cabaran....
aku tinggal 1 paper lagi..yuha!!!!!!!1

ARJUNA.Inc said...

gudluck juga tuk anda ok..hurm..juz nk sure..zaw ank yatim eh?be strong ok..t blek seremban..kem slam sume..haha