5.5.11

gila menjelang final

salam semua.
hek eleh FINAL tak habis lagi,ada hati mau update blog.
ah lantak lah pun. aku kalau boleh gila memang dah gila ni tau.
naseb lah dua compulsory paper dah habis.
eh habis apa nya. ada lagi satu lah.
Meeting and Interview Skills.
lepak lah zaw senang nak mampos kan subjek tu.
okay sapa yang kata senang tu?
mai aku bagi ciuman seketul dua HAHA.

bermulah lah riwayat hidup aku nak hadap core papper
sumpah aku rasa mencabar gila subjek sem ni tau.
rasa macam. erghh tension nya.
kenapa lah aku punya core papper tak sesenang ABC?
ada empat core papper.
memang lepas ni tak pandang kiri dan kanan dah aku.
kepala keras ni asik nya lah sakit nyemanjang.
carry mark pun, halahh macam.
halaahhh macam.
halahh macam cukup. halah macam tak cukup.
setakat lulus tu INSYAALLAH.
tapi tak nak lah lulus jer.
nak jugak merasa A seketul dua kan?

erghh frust aku dengan paper Mandarin
lepak zaw.....
kata nak jadikan bahasa Mandarin
sebagai bahasa ketiga kau zaw.
eceh zaw kemain bajet gila kau
mai spekang Mandarin sikit.
ha kan dah berbuih mulut macam kena sawan ayam :D
wo tong tong (saya sakit kepala)


ini budak sudah besar tau
masa aku tengah gila study dekat Melaka kan
dia pulak boleh menginap di Seremban
erghhh rindu. rindu Ichaaa.

past year quest memang membantu
insan yang lemah macam aku
HAHAHAHAHA

alah. blog kita. suka hati kita lah
nak letak gambar apa punn
ini namanya baju yang tak sempat
nak berlipat
sebab FINAL punya pasal.
erghhhhh

ini laoshi kami
dia kan dah pindah ke KPMSI
aaaaa sedih
sebab nya dia tak sempat nak tick
kertas Mandarin anak murid dia yang bajet
nak jadikan bahasa Mandarin
sebagai bahasa keTIGA tuuuu

yang ini memang saja tangkap.
lepas tu saja saja nak letak kat blog.
lepas tu aku memang betul betul tidur
sampai kertas tu aku himpit
aku tidur bertemankan bantal busuk aku yang wangi gila
punya lah wangi bantal aku
sesedap rasa jer roomate kata bantal tu busukk..
nampak kan die orang jeles dengan bantal aku
HAHAHAHAHA :D


yang ni kalau tidur.
hempap semua buku
kau orang nak tengok tak muka orang gila dengan FINAL

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

TENSION SEBAB FINAL
TERUS BERUBAH JADI MACAM NI
ahahahaha
TAK KELAKAR LANGSUNG

doakan zazaw untuk final
bai
:)


11 comments:

azalia hjsalleh said...

hi3 kelakar ar u ni
gud luck for your final dear

Anisa Hang Tuah said...

zaw..buat yang terbaik tau
:)

all the best

kak nis baru nak start exam 7 mei ni.
gila lamee

kucing said...

haha~!!
muker~!!
cam haream~!!
haha..
lawak siot

Suhami Ahmad said...

bahaha...amboih, macam tu sekalik ghoper!

noraliza said...

wakakakaka..gambar zaw ker tuu..ish3

papepun gud luck k :)

aunyasyuhada said...

bantal busuk kau memang busukkkkkkkkk punnnnnnnnnnnnnn

Anati Soki said...

seyes ckp.. aku kt sini. major paper aku..dr awal mausk smpai skunk tak penah g dpt A. tpi minor paper aku yg skor plak.. haaaaish

iKhRam said...

relax la zaw.. apa nak takut.. ni bukan kali pertama kan exam

good luck k?

Anati Soki said...

eh zaw!! lupa plak!! kot letak ar gmba muka kemek ko tuh as profile pcture.. layan doowh.. muahahahaha

Qamarul said...

alaa.. lekluuuu.. paper sem depan pun leh amik. hehehe

pija said...

nice