28.5.11

selamat hari tua zaw.

salam semua. alah dah dua puluh tahun dah umo si zazaw ni. terima kasih ye dekat yang ucap tu. terasa diri ini dah di mamah usia pulak. apa ke tidak nya. kalau zaman dulu dulu 20 tahun tu dah ada anak dua orang. inikan nak kahwen. pakwe pun tak ada lagi. HAHA. kelakar nya kalau aku kahwen umo 20 tahun. 28 hb kan hari ni?

bangun tido pun Nek Pah yang kejotkan. lipat baju pun Nek Pah yang buatkan. sidai baju pun Nek Pah yang buatkan. aku bab bab baju ni, aku ego sikit. HAHA. Nek Pah kemain marah berapi betul dia dengan aku. ye lah aku cakap kalau aku kawen nanti, semua benda insyaALLAH aku boleh buat. tapi kalau bab bab baju biarlah laki aku buat sendiri. uihhh kemain memetir dia sound aku. relax lah nek. dunia dah maju. nanti aku nak cipta mesin yang siap basuh-jemur-iron-lipat.

baru balik dari Melaka. basuh rumah sewa orang tu. mang ai besar nya rumah tu. macam nak fatah finggang amve tau. terima kasih lah sebab belanja Papa John dengan KFC. HAHA. seronok rupanya hidup ni bila dikelilingi orang yang tersayang. terima kasih dekat semua orang. gambar tak dak. masa tengah melantak mana dah nak fiker kamera kamera. lapaa ooo dikerah buat kerja hanya berpandukan 100 plussss sebotol :) HAHAHA. thx abang husaini. kak mi. ema. ariff :)

hadiah hari jadi paling bermakna bila gua menang give away kerjasama cikgu anat dgn dr mfs.hadiah dari turki. thx kau orang. eh dr mfs. selamat hari lahir. sama tarikh lahir lah kita kan. semoga kau dgn anat sampai ke jinjang pelamin. amin :)

"abah emak. anak abah dengan emak dah besar ni. dah 20 tahun. Ema kan kemain giat betul dia nak carikan jodoh untuk ja. diri dia tu pun dah 19 tahun ada hati nak cari jodoh tok orang. lepas tu kan emak abah, ja kat sini semua alahamdulillah cukup. semua orang baik dengan ja tau. ja bersyukur sangat mak lahirkan ja. tibe tibe ja rasa rindu sangat dekat mak dengan abah. tapi ja tau, mak dengan abah ada dekat dgn ja. ja takan lupakan hari jadi ja yang ke 4 tahun sebelum mak meninggal tu. birthday party paling seronok untuk ja daripada emak dan abah masa tu kan. terima kasih :) kalau lah masa boleh di ulang."

okaylah semua. bai :)

11 comments:

noraliza said...

zaw akak dah try cam cara zaw buat tuu tpi still xleh nak login gak..cediy au..


SELAMAT HARI JADI ZAZAW!
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI , DIPANJANGKAN UMOR DAN BERJAYA HENDAKNYA..NNTI KAWEN JGN TAK JEMPUT LAK..NER TAHU XDER PAKWE TPI TUP2 ADA ORG MASOK MINANG TERUSKAN. ngeh3

gadis picses said...

hppy bufday ratu VCO.. hehehhe

Cda CdOot said...

ehemm .. aku pOn nak tumpang kepOhkepOh kat cni gak .. ea ?? hehehe ..

Eppy hari jadi wey .. smoge ape yang ko wish kan akan TERcapai .. =)

Anisa Hang Tuah said...

ADIK...

selamat hari lahir...
besday kamu same dgn seseorang lahhhh

aunyasyuhada said...

Happy birthday zaw . muahmuahh

Tauke Budu said...

rilek zaw...kita tak sendirian di dunia ni....

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir~~

Myra Arshad (: said...

selamaatt sayang :p

Wanie said...

happy birthday ye...
same tarikh..
tapi kamu lagi muda la..:)

aien harun said...

epy belated bufday zazaw..
may allah bless u alwys k..:)

azalia hjsalleh said...

happy birthday zazaw
sorry l8

pe pun harap kamu dimurahkan rezki
sukses dlm study & kerja
cepat2 dpt jodoh