23.6.11

oh abanggg posmen

salam semua

bukan lah bermaksud aku sedang bercinta "kite sayang abang papomen ceolang jer" bahasa totok mana kau guna ni zaw? maaf. saya tidak bercinta dengan abang papomen. tetapi saya telah menjadi penunggu tegar beliau sejak result di keluarkan oleh Kolej tercinta.

memang Kolej saya sedikit old skull menghantar result menggunakan abang papomen. tapi itu lah Kolej terbahek saya. dan course ter ter ter buatkan saya sakit kepala kuasa 99.99%. HAHA. oh Finance tu susah rupanya :| cuak nya aku dengan result Finance tuu.

bangun pagi, masuk toilet, gosok gigi pejam mata menikmati gosokkan gigi lah kononnya. tiba tiba kenapa ada rasa pahit pahit sabun ni? bukak mata. "oh tial sungguh aku ter letak pencuci muka rupanya. dan bukanya ubat gigi patut lah pahit" ini disebabkan gabra dengan result yang bakal menyusul di rumah yer anak anak. sampaikan ubat gigi dan pencuci muka menjadi sama. argh!

dengar cerita result semua lah gempak gempak. aku entah lah berapa dapat entah lah. susah tau subjek sem ni. menangis air mata darah sekalipun tak berguna. result dah on the way datang ke rumah kan. redha jer lah apa yang dapattt...

semoga aku dapat result yang baik. amin.arghh sebu perut menunggu result. makan tak lena, mandi tak mahu. tidur tak selera.

okay bai :)

25 comments:

Anonymous said...

tak blh tdo sal rslt

Izyan Masri said...

MESTI ABANG PAPOEN BANGGA ADA ORG TGGU DIA XD

Izyan Masri said...

MESTI ABANG PAPOEN BANGGA ADA ORG TGGU DIA XD

Heidi Shafiq said...

good luck beb.. :)

fmunyraz said...

relax. mesti finance dapat A nyer la. kolej old skol tue la melahirkan insan yang cemerlang gemilang dan terbilang nie. ahahaha :P

Anisa Hang Tuah said...

yeay,,,mari bercintes dgn abg posmen

zaw..

zaw..

all the best!

Raden said...

tp kdg2 abg posmen ade gak yg nsem.

Wanie said...

haha..sdap tak guna pncuci muka gosok gigi?

all the best ye ~ :)

izz zara said...

good luck tau! doa byk2

Miss b said...

hayok

hayok

hayok

tak tahuuuuu

bahahaha

miss.Addin said...

insha Allah :)

pencuci muka ? HAHA

hafeez said...

amboi, tahu la nak putihkan gigi, x kan sampai guna pembersih muka??hahahha... btw, all da bez untuk result tu...

iKhRam said...

dahsyat giler penangan result tempat korunk.. hahaha

semoga dpt result yg terbaik k?

auny aizie said...

amboii sakan kau

berus gigi guna pencuci mukaa

Myra Arshad (: said...

eh2. macam penah ku baca entry abg posmen dulu dulu. hihi. lahaaaii. asal nak dpt result je cuak ehh. sabo babe :) chill suda~

Aliza Zeke said...

hahaha..kelakar plah zaw nie..ade ker patut terletak pencuci muka..


papepun, akak doakan result zaw gempak punya :)

lala said...

gud luck 4 yr result!!^^

najihah sahami said...

haha..bestnya. msti eksaited je kan tunggu result hari2 kat tangga umah.tak perlu susah2 refresh page untuk cek result online berejam2. hehehe

syafiq roslan said...

makk aiii...tue dh tahap gaban nyer gabra....papepown gud the luck....

padle said...

doa la bebanyak result ko gempak ye..aminnnn

Ungu said...

dasar stalker abang posmen!

tapi tolong jangan kacau posmen daerah shah alam. dia aku punya.

selamat berjaya menepuhi keputusan.

yad'z said...

all the best for ur result.. wahh gabra habis sampai pakai pencuci muka .. tidur tak selera.. hahahaha

dotblogspotdotkom said...

huhuhu...azab den menunggu sudah result sudah lepas....

sekarang nih tunggu result RE-CHECK huhuhuh... macam tak percaya kat lecturer plak....

p/s :- C minus pun fail nih kang plak D 100 plus... huhuhuh

Hans said...

hahhahh
nasib den punya dah guna online
dulu masa posmen hantar memang cuak gila
risau owh

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

A'IM said...

good luck;..lain kali minta no tel abanf popomen tu...senang nak update