15.7.11

Library Kolej :)

salam semua. oh rindu betul rupanya nak update dengan blogwalking macam masa cuti sem dulu dulu tu kan? bila dah naik sem ni biasa lah memang busy nya rasa macam nak mamp! kelas direct jer dari pagi ke petang. tak dak nya nak lengang kak limah macam sem satu dulu dulu tu dulu kan? biasalah sem akhir kan. semua nak pack jer pulak :)

okay library adalah port baik untuk melepak. ekon library sejuk wo. syurga. dah kata kite orang tengah bandar pulak kan? jangan mimpi lah nak ada gazebo ke, taman dalam kolej sebagai tu kan? kawasan pun sekangkang arnab je pulak kan.. hostel pun jauh dari kolej. jadi library pilihan hati. dapat dekat aku, aku susun tiga kerusi jadi panjang lepas tu tidur bawah ekon krohh krohh krohhh sampai meleeleh air liur. okay nikmat tak terkata!

memang lah library tempat study. lepas tu ada buku yang mak ai gila tebal kan? tapi buku buku tu semua boleh jadi bantal di kala mengantuk. HAHA.

contoh budak cerdik. bangun bangun ilmu dalam kepala.
tu nyemanjang DL. aku? haram jadah =,=

dalam library boleh gelak besar. tidur meleleh air liur. mengumpat. menangis. mengusha. online. snap snap pic. oh tu lah function LIBRARY bagi kite orang. kahkahkah dah macam tak dak hal nak buat bising kan.

lagi satu sapa suruh tak letak sign "TOLONG SENYAP" "JANGAN TIDUR" :) naseb lah badan Kolej tengah Bandar tak dak tempat lepak macam gazebo kat Uni kau orang kan :| kahkahkah mengelabah lah zaw!

okay jom layan gambar minggu first

masa ni aku rasa muka aku macam orang jawa.
dengan hidung kembang! hai aziah :)

my girlprengg auny :)

lovely bedmate! Nadiah. kite orang dah satu bilik okay.
panjang cerita nya. eh kita orang kan geng lapan. mana leh pisah kahkah

meks, lala, aina, jaja

hidung aku memang kembang.
okay itu lah geng lapan kami :)
sapa lah yang bagi nama kami geng lapan ni kan
ish ish
kami gelak besar jer. kahkahkahkah

happy holiday. okay bai :)

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

auny dgn zaw macam laki bini

hehe..

belaja rajin2 yer dik sayang

NURUL AINI NORAZMAN said...

aiihhh.,kat library pon leh mcm tu ea..,ha3

Wanie said...

minggu first confirm rilek je kan..

Aliza Zeke said...

wahhh..geng lapan siot..hehehe

belajar tol2 zaw,dah sem akhir tuu.. :)

azalia hjsalleh said...

ni study ke bercamwhore nie?
babap kanggggg

Pyka Rahmat said...

kau lah muka paling eksaited haha

iKhRam said...

dulu, masa-masa awal sem.. slelau jugak lepak library time lect takde.. bukan cari buku.. tido je lebey..

kat lib ada kerusi rotan siap kusyen empuk.. sgt sesuai jd port tido.. surat kbr hnyalah alasan dan pehiasan..

tp dah jadi super senior ni
jrang pulak lepak lib.. sbab byk tido kat bilik kuliah.. hahaha..

Un Phat Lee said...

tido dalam library paling best.ade aircond sane..

Far8 budak baik said...

same lah kita..
kelas bersepah kot dari pagi
smpai petang..
klo ade selang sejam..
mmg lepak kat libray..
tidok..kerusi dy sedap sgt..
haha..

ubi said...

kolej mane ni?

azalia hjsalleh said...

http://exoticlicious.blogspot.com/2011/07/apa-yang-best-sgt-dgn-belog-shes-no-you.html