12.7.11

she's no you giveaway :)


assalamualaikum kawan kawan yang dirahmati ALLAH :) sekarang hidup aku sangat gembira. terima kasih kepada yang berkenaan :) busy sangat ni lama tak update. so atas pelawaan kawan yang comel tu. aku pun nak jugak join. support kawan kawan. kalau ada rezeki boleh lah menang kan :)

okay ni dia

okay memang lama dah follow blog shazzy ni. sejak zaman habis SPM lagi. okay cuba kira. sekarang aku dengan dia dah umur 20 tahun. dulu masa kenal umur 17. cepat ambil mesin kira kira dan kira. okay baku.

blog shazzy atau shazea ni memang cool. aku suka gila blog die. dulu masa zaman kemalasan aku kan. alah yang masa follower aku ada 50 je tu kan. aku update blog then blog pertama yang aku klik atau review lepas update. mesti lah blog minah ni. dia memang cool

dia ni memang bapak lak ai. azam phewww kuat gila. yang tak menyangka. dia boleh KURUSSSSS gilaaa okayyyy. sungguh tak tipu. dia dah nak fly dah ni. nanti kalau dah sampai oversea jangan lah lupa beli ole ole untuk zazaw ya :) HAHA. oh lupa pakwe die handsome gila okay. nanti kalau kahwen jangan lupa jemput tau!

dia ni semangat kental tau. gila tabik dekat dia. masa zaman dia tension tu kan. zaman dia dekat IB tu sampai lah dia tak kat IB tu lagi. sumpah salute sama dia. "okay shazzy u memang kuat. kalau i lah memang dah bunuh diri dengan segala stress yang u hadap tu :)"

nak tag tiga org joyah, fara, auny, nienyz
HAHA. kalau menang i memang insan yang tergembiraaa kot :) okay ni hadiah die :)


6 comments:

iKhRam said...

zaw : aku lagi la..
penah ikut sorang blogger ni dari dia pmr sampai la umo dia skrg dah 19 tahun

sekrang ni kat international school buat a level bank negara malaysia..

dan sebab dia la aku pun berblog.. sebab kau nak comment kat blog dia.. apapun.. best kan kalau kita ada blog yg kita setia..

Wanie said...

dah 3 tahun kenal?
gile la, kalau korg tak penah jmpe mmg laaa...

Miss b said...

da malas nak join ga sbb bizi. sob sob

Aliza Zeke said...

gud luck ar zaw :)

Enuni Hanim said...

Hye. nk tumpang promote. Promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at fb, hijab-intrend blogshop.

Kami ada menjual shawls yg sangat cantik. The latest one is, custom made shawls yang cantik dan sangat berkualiti tinggi ! Jom terjah kay. Pasti tak menyesal! Btw, thanks. (:

shazzy :) said...

wanie: memang kitorang tak penah jumpe en zazaw :(

Thank you for joining dear, goodluck! :)