4.7.11

menghabiskan sisa sisa terakhir

salam semua. kerja aku dari hari rabu sampai lah ke hari isnin ni berjalan berjalan berjalan tanpa henti. bajet macam tak pulang kat tanah kelahiran Negeri Sembilan je kan. lepas tu gebang cerita macam belajar kat seberang laut. padahal nak pulang ke tanah menuntut ilmu yang kat tempat bersejarah tu je pun.

boleh tak rasa alahai macam malas nya nak lipat baju masuk dalam luggage. memang tenaga NekPah diperlukan saat saat ini. okay terima kasih NekPah muah muah muah.

hati ni memang mengada betul. dah akhir akhir ni mula lah mengedik tak nak balik Melaka. rasa macam nak duduk rumah bangun hari hari pukul duabelastengahari je. boleh? eh mesti lah boleh zaw. "boleh penampar tangan gergasi NekPah dulu" amboi ganasnya.

alah kau orang mesti pernah rasa kan? mula mula cuti "ah lambatnya nak masuk. boring duduk rumah" haa bila dah nak masuk mula lah rasa shahdu kan? aku benci perasaan macam ni. betul tak tipu.

semester baru nak bukak. "hai junior. aku zazaw. stalker terhebat. boleh?" (shake hand) HAHAHAHA. aku sem lima okay. super super super senior. ngahaha. "junior sem 1 jangan nak berlagak sangat. karang aku hempuk sekoq sekoq" okay aku memang garang macam singaaaaaaa punnnnnn

okay lah nak basuh bantal busuk nak kasi jadi wangi nanti tak dak lah roomate tersayang mengadu kata busuk. mesti mengadu kata wangi kan? eh da kata bantal busuk. mesti lah bau busuk kan?

oh ya Selamat Pengantin Baru yer engkau. semoga berbahagia lah kau orang kan. opss tapi orang kahwin pun boleh bercerai kan? kahkahkahkah. subhanaALLAH zaw!

arghhhh okay bai :)

15 comments:

fara said...

Lepas nih semua junior jumpa kak zazaw mesti cakap asalamualaikum kak zazaw !

Aweyn said...

garangnye akak super senior ;p

Anisa Hang Tuah said...

homaigoodd

kak zazaw gengster kampuss

hehehk

auny aizie said...

nak kerek kerek mariii mengadapp aku dulu

kuang ajaq aku tampaq ja muka
apa ada hal

Miss b said...

kawan2 aku dlu suke sgt cium bantal busuk aku yg mmg busuk.

sentimental value tu

jgn basuh!

cik fatin said...

siku je zaw mana yg kerek bagai uh !! HAHAHAHA

iKhRam said...

amboi.. super senior.. garang giler..

ni
abg super duper senior..
sem 8 kot..

ada brani?? hahaha

vampire's lovex said...

kak zazaw !! toilet ktne?? ittew tak tahu la ktne..kah kah ..

agak2 kena penendang tak..hahaha

Pyka Rahmat said...

samseng ni samseng. super super super super samseng.

Wanie said...

gangster gak budak ni..hehe
study kat melaka eh?
ala dekat je pun...:)

selamat study ye ^^

Suhami Ahmad said...

betul2...atok setuju...time cuti panjang, bosan ya amat...bila dah nak masuk balik, bosssssan jo

Botak said...

cam jauh je melaka ngan n9., naik beskal seminit boleh sampai., hahahaha..

HaNa Hani said...

pergh...stalker terhebat tuh
okeh jom shake hand..ajaq i jadi stalker jugak
^_^

Far8 budak baik said...

kita sama..aku pun baru cuti kot..
yg bgun pukul 12 tgh hari tu slow2
sikit...aku pun..hahahaha..
bantal busuk pun basuh bolehh??=p

Tauke Budu said...

hha..macam2 kau zaw...
kau hempuk je junior2 yg bajet hot tu semua..haha